IniciMotorEl circuit de Calafat va acollir la penúltima prova el català de...

El circuit de Calafat va acollir la penúltima prova el català de Promovelocitat I va cloure el de Velocitat

El circuit de Calafat de l’Ametlla de Mar va acollir en un cap de setmana amb molta activitat motociclista, la penúltima prova del Campionat de Catalunya de Promovelocitat i l’última de Velocitat, organitzades pel Club Esportiu Penya Cent per Hora, de Sant Pere de Vilamajor.

En la penúltima prova de Promovelocitat, en la categoria PromoRACC 1, es va imposar en les dues mànegues, el pilot dels Pallaresos, Cesc Obiol (MC Circuit de Mora d’Ebre), sumant el total de 50 punts, amb segon lloc de Dedea Tudor, tercer en la segona i segon en la primera, amb 36 punts. La tercera posició va ser per al representant del Moto Club Tortosa, Xavier Albertón, amb 33 punts, sent segona en la primera carrera i quart en la segona. Quan tan sols resta la prova del circuit aragonés de Zuera el pròxim 23 d’octubre, Cesc Obiol ja té el títol de campió a la butxaca en la PromoRACC 1, sumant en la classificació general un total de 306 punts, seguit de Xavier Albertón, que tè el segon esglaó del podi assegurat amb 267, i tercer és Jordi Espinós amb 196.

Tambè van entrar en acció els participants del Campionat de Catalunya de Velocitat en les modalitats, copa Yamaha bLU cRU; SBK1000; SSP300 i SSP600, última de les quatre previstes al calendari, amb participació també de pilots ebrencs, després de les disputades a Castellolí, Alcarràs i les dues de Montmeló.

En la categoria copa Yamaha bLU cRU, triomf de Raül Navarrete a les dues carreres, per davant de Mario Sanz, que va entrar, en segon lloc, en les dues ocasions, i el representant del Moto Club Tortosa, Jordi Albertón, que va ser tercer, amb 29 punts tercer a la primera i quart a la segona.

Raül Navarrete s’ha proclamat campió amb un total de 176 punts, amb segon i tercer lloc respectivament de Ramon Godino amb 168, i Mario Sanz, 158. Jordi Albertón ha finalitzat en sexta posició amb 117.