IniciMotorIker Garcia finalitza en vint-i-setena posició al Mundial de Supersport 300

Iker Garcia finalitza en vint-i-setena posició al Mundial de Supersport 300

Iker Garcia ha finalitzat en vint-i-setena posició al Mundial de Supersport 300, disputada l’última prova a Portugal, on Álvaro Díaz s’ha proclamat com a nou campió. El pilot valencià es va coronar a Portimao, on en tenia prou amb sumar un punt per celebrar el títol.

Álvaro Díaz ha basat el títol en una regularitat esbalaïdora, que l’ha portat a puntuar en totes les carreres del que portem d’any excepte una, la segona d’Estoril, en què es va veure implicat en un accident. Als seus 19 anys, Díaz prolonga la ratxa del motociclisme espanyol a la categoria petita del WSBK.

La notícia preocupant de la carrera va ser la caiguda de Victor Steeman a deu voltes del final, a la zona ràpida de l’últim sector, amb tan mala sort que José Luis Pérez li ha passat per sobre. Una caiguda aparatosa que va motivar una evacuació d’urgència en estat greu del pilot holandés, traslladat a l’hospital de Faro en helicòpter on continua en estat crític.

En la primera carrera dominada per l’alemany Dirk Geiger, el pilot de les Cases d’Alcanar va finalitzar en vint-i-tresena posició, i en la segona es va el pilot italià Mirko Gennai per davant del pilot espanyol Álvaro Díaz i de l’italià Matteo Vannucci. Iker ha estat vint-i-uné, el lloc ocupat finalment en aquesta prova.

Disputades les vuit proves programades al calendari del Mundial de Supersport 300, a Motorland. Assen, Estoril, Misano, Most, Magny-Cours, Barcelona, Algarve, Álvaro Díaz s’ha proclamat campió amb 259 punts, seguit de Victor Steerman, 180 i Hugo de Cancellis, 171. Iker Garcia ha finalitzat en vint-i-setena posició amb 17 punts.