IniciPoliesportiuTaekwondoMedalla d'or de Núria Gelabert i Arnau Fumadó al català cadet i...

Medalla d’or de Núria Gelabert i Arnau Fumadó al català cadet i sub-21 de taekwondo

El TKD Alfaro es va emportar dos medalles d’or al Campionat de Catalunya cadet i sub 21 de taekwondo, disputat al poliesportiu de la Mar Bella de Barcelona.

En la categoria cadet, Núria Gelabert, va pujar al més alt del podi en la categoria de semipesant de 55-59 quilos, superant en la final a Nàdia Navarro (Jorsan).

En la categoria sub-21, es va imposar Arnau Fumadó, superant en la final de pes lleuger, de 68-74 quilos a Marcos Aguilar (Toledo Dong Yang).

Andreu Pérez Campos no va poder competir en pes pesant de més de 87 quilos a causa d’una lesió.