IniciPoliesportiuTirMedalla d'or de Sònia Franquet, en el Match Ibèrico de Armas Olímpicas

Medalla d’or de Sònia Franquet, en el Match Ibèrico de Armas Olímpicas

La tiradora asconenca Sònia Franquet va aconseguir la medalla d’or en la final dels 10 metres, del Match Ibèrico de Armas Olímpicas, disputat a la galeria de tir Juan Carlos I de las Gabias a Granada.

La riberenca es va imposar amb 235 punts, en un duel molt emocionant a la portuguesa Joana Castelao amb 234. La tercera posició va ser per a l’asturiana Covadonga Lledias, tercera l’andalusa Mercedes Soto. A continuació es van classificar la portuguesa Ana Rodrigues, l’alacantina Irlanda Teresa Mira-Perceval i l’andalusa Carla Fernández.

Foto: Cedida

En la competició mixta la selecció espanyola, ha format amb parelles experimentals, que competien per primera vegada juntes. Sònia Franquet amb l’alacantí Gustavo Daniel Alba, van finalitzar en segon lloc, només per darrere de la potent parella portuguesa formada per Joana Castelao i Joao Costa. La medalla de bronze va ser per a Irlanda Teresa Mira Perceval i el gallec Martin Freije, que en les últimes competicions internacionals havia format equip amb Sònia Franquet.

També en el mateix escenari de Las Gabias, es va disputar el segon classificatori per al Mundial de Tir Olímpic, que es disputarà a Baku (Azerbayán), del 14 d’agost a l’1 de setembre, en el que s’atorgaran 4 places per prova i gènere amb límit d’un tirador per país, prova i gènere entre els tiradors que no hagin aconseguit plaça olímpica i els països que no hagin aconseguit la quota de dos tiradors per prova i gènere.

Sònia Franquet amb la presència ja assegurada al Mundial, va finalitzar, en segon lloc, amb 577 punts, per darrere d’Irlanda Teresa Mira-Perceval, amb 578. La tercera posició va ser per a Mercedes Soto amb 566.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

46 + = 55

Últimes notícies