IniciPoliesportiuAtletismeMedalla d'or i marca personal per a Bernat Figueres en el salt...

Medalla d’or i marca personal per a Bernat Figueres en el salt de perxa de l’estatal sub-16

Bernat Figueres va confirmar els pronòstics, i es va penjar la medalla d’or en la prova de salt de perxa, al Campionat d’Espanya d’atletisme sub-16, disputat a la pista d’Expourense d’Ourense, amb participació de 499 atletes, 272 femenines i 227 masculins.

L’atleta de la Unió Atlètica Montsià, partia amb la millor marca de tots els participants, amb els 3,85, que li van permetre aconseguir la medalla d’or, aquest mes de març al Campionat de Catalunya.

Bernat Figueres va pujar al més alt del podi, amb 3,86, millorant en un centímetre la seua marca personal. La medalla de plata i el bronze van ser per als representants del CA Laietània, Biel Estruch, i Marc Padró, els dos amb 3,71. Amb el primer lloc assegurat, Figueres va intentar superar sense èxit el llistó col·locat als 4 metres.

Destacada actuació ebrenca també en la prova dels 3000 metres, en la que va dominar Álex Sierpes (SA Trega), amb 8:44’86”, amb medalla de plata per a l’atleta riberenc Pere Mas, amb 8:48’52”, i bronze per al flixanco Axel Zarranz, els dos representants de l’AA Xafatolls Ponent EIE. Marc Benavent (CA Ascó), va finalitzar en octava posició amb 9:35’50”.