IniciPoliesportiuPatinatgeQuarta posició per al CP l'Aldea a l'estatal de Grups Xous Petits

Quarta posició per al CP l’Aldea a l’estatal de Grups Xous Petits

El Club Patí l’Aldea va finalitzar en quart lloc en la modalitat de Grups Xous Petits, del XXI Campionat d’Espanya, que s’ha disputat al pavelló CEM Olímpics de la Vall d’Hebrón de Barcelona en Grups Xou i Quartets, amb les entrades exhaurides abans de la disputa de la competició.

En Grup de Xous Petits, amb 22 equips participants, el CPA Tona es va proclamar campió per segon any consecutiu. El seu nou disc ‘Sálvala’ va aconseguir un total de 42’51 punts al nou sistema Rollart que li va permetre penjar-se la medalla d’or. El subcampionat va ser per l’Artístic Skating Cunit en la seua primera participació al campionat nacional amb Revolut pel qual va obtenir una puntuació de 42.36. Medalla de bronze per al CP Sant Quirze amb la seva espectacular Mi Culpa.

El CP l’Aldea es va classificar en quarta posició amb la coreografia ‘Únic@’, amb 36,16. Les components del CP l’Aldea s’havien penjat la medalla de bronze, al XXIII Campionat de Catalunya al Palau d’Esports de Granollers i la plata al territorial.