IniciPoliesportiuAtletismeMedalla d'or per Sabou, Maijó i Freixa i bronze de Mendou al...

Medalla d’or per Sabou, Maijó i Freixa i bronze de Mendou al català d’atletisme

La pista coberta de Sabadell, amb presència de molt públic, va coronar els campions de Catalunya d’atletisme, a les categories absoluta i sub-23.

A la categoria absoluta Andreea Florina Sabou (AA Catalunya), després d’obtenir la nacionalitat espanyola, es va penjar la medalla d’or a la prova de salt de longitud, amb 6,02, única atleta a superar els sis metres, millorant la seua marca personal, i convertint-se a més en la primera atleta formada a la UA Montsià, a aconseguir una primera posició en un català absolut. Va compartir podi amb la companya d’equip Clara Gabaldón, 5,96, i Elena Llobera (Ria Ferrol-C.Arenal), 5,86.

Va obtenir la medalla de plata en categoria absoluta i l’or en sub-23, Adam Maijó, en els 3000 metres, amb un temps de 7:53.88, després d’una emocionant lluita amb Abdessamad Oukhelfen (CD Nike Running), imposant-se amb un registre de 7:53.68. El bronze va ser per a Abderrahim Ougra (CA Fent Camí Mislata), 8:07.86.

Khadija Mendou (CA Ascó), es va penjar la medalla de bronze als 3000 metres, 9:54.85, amb or de Laura Rodriguez (Piélagos), 9:40.51, i Douae Ouboukir, plata, 9:41.20.

A la categoria sub-23, Marina Freixa (AA Catalunya), Va aconseguir la medalla d’or als 3000 metres, 10:14.84, amb Carla González (CA Tarragona), plata amb 10:44.04, amb bronze de Neus Gutiérrez (CE Penedès), 11:41.21.

No va poder competir per lesió Gabriela Ruiz (ATE), en el salt de llargada, i per part de la UA Montsià, en salt de perxa masculina, octava posició d’Adrià Ripollès amb, i 4,65, i en la prova femenina empatades en l’octava posició, Anna Cardona i l’atleta d’Ulldecona, Meritxell Benito (Scorpio Alcampo 71), amb 3,50, i tretzena Mireia Félix, 3,15.

Una de les notes més destacades va ser la participació de Lluna Marsal, l’atleta més jove del campionat amb 13 anys, ocupant la sexta posició de la seua semifinal i quinzena d’un total de 32 participant en els 60 metres tanques, amb una marca de 7,98, molt prop del seu millor registre personal de 7,94.