IniciPoliesportiuCiclismeOriol Beltran, s'imposa en la primera carrera del calendari català de carretera...

Oriol Beltran, s’imposa en la primera carrera del calendari català de carretera del Perelló

Oriol Beltran (Joves Ciclistes d’Amposta), ha estat el guanyador de la prova inaugural del calendari català de carretera 2023, que es va posar en marxa el passat diumenge 22 de gener amb la disputa de la 80a Cursa Ciclista del Perelló, dins del marc de les Festes de Sant Antoni, amb participació d’una setantena de participants.

El ciclista camarlenc, Oriol Beltran, es va emportar la victòria en una prova com sempre exigent, que en el seu circuit urbà d’1,5 quilòmetres acumula un important desnivell fins a arribar fins als 60 quilòmetres de recorregut. El vigent campió de Catalunya de persecució es va imposar, després de dominar la cursa en solitari, amb un temps d’1:26.32, a una mitjana de 37,44 quilòmetres per hora, acompanyat al podi pel primer classificat sub23 Eric Fernández (Controlpack), a 1,09, i el primer màster 40 Albert Bruno (Agrupació Ciclista Sant Just) a 1.38. Per equips es va imposar l’Oleka, per davant del Ciutat de Reus i RCB Motor Begues.

La Cursa Ciclista del Perelló, amb 80 edicions, és la quarta prova amb més disputades del calendari català després de la Volta Ciclista a Catalunya, el Campionat de Sabadell i la Cursa de Festa Major de Santa Coloma de Gramanet.

El calendari de socials de carretera continuarà el pròxim diumenge 29 de gener amb el 17è Trofeu Josep Florencio de Mont-roig del Camp, que ja té les seves inscripcions completes.