IniciHandbolMeritori empat del HC Ampolla abans d'afrontar el repte del líder

Meritori empat del HC Ampolla abans d’afrontar el repte del líder

Valuós punt l’aconseguit a Sant Cugat davant un dels equips més forts de la lliga i que trenca la mala ratxa dels últims partits.

Primera part amb dues parts molt diferenciades, ja que en els primers minuts l’equip dirigit per Agustí Calbet no va estar gens encertat, sense trobar el lloc a la pista i el Sant Cugat ho va aprofitar, fins que al minut 12, Agustí Calbet el tècnic de l’Ampolla va demanar temps mort amb un 9 a 2 en contra.

El temps va tenir el seu efecte, propiciant la reacció visitant, amb un parcial de 3 a 11, per remuntar i arribar al descans amb el resultat de 12 a 13 a favor.

La segona part va estar molt igualada, amb alternances al marcador, i diferències mínimes per part dels dos equips i amb molt protagonisme a les porteries, sobretot a la de l’Ampolla, amb una Helena estel·lar amb quasi el 50% d’aturades, algunes en moments claus del partit.

Es va entrar en els dos últims minuts amb 2 gols d’avantatge (24-26) però uns 7 metres dubtosos van provocar el definitiu empat.

La pròxima jornada, afronten un complicat repte, amb el partit que disputaran el dissabte a la seua pista, davant el líder OAR Gràcia Atlètic de Sabadell, líder, sense haver perdut encara cap partit.

HANDBOL SANT CUGAT, 26
HC AMPOLLA, 26

Handbol Sant Cugat: Maria Estévez, Emma Puigmartí, Helena Ribó, Lola González, Marta Fernández, Djuna Modrego, Arantzazu Bueno, Martina Pablo, Maria Sola, Paula de Gispert, Elisenda Freixes, Clàudia Ribó, Aina Fortuny, Laia Guerrero, Júlia Ponce, Meritxell Llopis.

HC Ampolla: Lluïsa Hierro (4 parades) i Helena Piñol (12 parades) Maria Folgueras (1), Yaiza Ferré (6), Fani Caballé, Sandra Pallarés, Cristina Tortajada (2), Judit Calbet (1), Olimpia Colomines, Aina Zaragoza (1), Mireia Ferré (5), Andrea Garcia (5), Emma Vicente (2), Patri Cao (1).

Àrbitre: Josep Canoa Rodríguez, va excloure a la local Martina Pablo i a les visitants Judit Calbet (2), i Andrea Garcia.

Podeu veure la classificació de la 1a divisió catalana sènior femení després de la dotzena jornada al seu subgrup B, clicant a la imatge inferior: