IniciPoliesportiuHoquei PatinsMeritòria victòria del CHP Amposta davant el segon classificat CP Riudoms

Meritòria victòria del CHP Amposta davant el segon classificat CP Riudoms

El CHP Amposta ha començat el 2023 amb una meritòria victoria per 5-2, davant el CP Riudoms, segon classificat del grup 1A de la Segona Catalana d’hoquei patins. Un triomf que li permet mantenir fonamentades possibilitats de mantenir la categoria.

L’equip dirigit per Jordi Mirado va sortir molt endollat al partit, amb molta pressió i bona i ràpida circulació de la bola, creant moltes situacions de perill. Fruit del bon joc ampostí van pujar els gols al marcador, al minut 11, amb un remat de Pau Esquerré, i només un minut després de Pau Estudillo. Al minut 17, de nou Pau Estudillo, va augmentar la renda ampostina, encara que en els últims minuts els visitants van reaccionar, fent intervenir amb encert al porter Pau Fernández, inclosa l’aturada d’una falta directa.

Va continuar la mateixa dinàmica la segona període, amb el Riudoms intentant reduir diferències, objectiu que van aconseguir amb els gols de González i Millan, situant un inquietant 4-2 al minut 19. Va reaccionar l’Amposta, i Adrià Labèrnia va marcar el quint gol que representava la sentència, per culminar un partit molt complet dels jugadors del conjunt ampostí.

La pròxima dotzena jornada jugarà a la pista del CP Subur Sitges Sunwey, equip al qual els ampostins superen amb un punt més a la taula classificatòria, i al que es van imposar a la primera volta al pavelló ampostí per un contundent 5-1. El partit es jugarà el dissabte a les 18:30 hores.