IniciAtletismeCurses de MuntanyaMés de 200 persones participen a Alcanar en la tradicional Trobada dels...

Més de 200 persones participen a Alcanar en la tradicional Trobada dels 100 cims

Alcanar va acollir la tradicional Trobada dels 100 cims, que tornava després de la seua suspensió en dos ocasions a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19.

La jornada va començar amb la concentració de les més de 200 persones que van participar en aquesta dotzena edició, al Centre Cívic on hi havia un esmorzar per esperar la sortida de la caminada. A les deu del matí, es va efectuar la sortida de la població en direcció oest, cap a la carena del puig Gros i el monument al Sagrat Cor. També hi va haver una visita cultural a la casa O’Connor, al Centre d’Interpretació de la Cultura dels Ibers.

A les catorze hores, al Centre Cívic es va fer el dinar i l’acte de lliurament de premis i reconeixements, que es va iniciar amb la benvinguda de l’alcalde de la localitat, Joan Roig. Primerament es va projectar i es van lliurar els premis del concurs “Fotocims” 2020. a continuació els premis del concurs literari dels “100 Cims”. De cada treball guardonat es va fer la lectura d’un fragment.

Seguidament es va donar el reconeixement a l’entitat que havia assolit les 2.000 ascensions dels seus socis durant l’any 2019 i a continuació, els reconeixements als 3 federats que havien superat els “3×100 Cims” i als 34 federats que havien superat els “2×100 Cims”. A continuació els protagonistes van ser el 97 federats que havien superat el repte dels “100 Cims” durant l’any 2019, que van omplir l’escenari.

Abans de començar amb el lliurament dels reconeixements d’enguany, es va fer un petit acte de record a un federat que va completar el repte dels “100 Cims” i dels “2×100 Cims”, que va morir al Nepal. Una germana seua va recollir els seus reconeixements.

Seguint el mateix esquema es va lliurar els premis del Concurs Literari dels “100 Cims” i del concurs “Fotocims” de l’any 2021, per continuar amb les dues entitats que havien assolit les 2.000 ascensions l’any 2020. Per l’escenari, anant pujant per recollir el reconeixement els 8 federats que van superar els “3×100 Cims”, els 33 federats que van superar els “2×100 Cims” i, finalment, els 36 federats que havien superat el repte dels “100 Cims” durant l’any 2020. Els ebrencs guardonats van ser Elena Ferré del CEM La Cameta Coixa de Miravet i Josep A. Sancho de l’Agrupació Excursionista d’Alcanar.

La jornada es va tancar amb les paraules de Joan Huertos, vicepresident Tercer de la FEEC, que va agrair la gran participació i va encoratjar la continuació de l’activitat dels “100 Cims”, que esperem poder celebrar al mes de maig de 2022 a Roses, amb l’organització a càrrec de l’Ass. Exc. Cabirols.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + = 11

Últimes notícies