IniciAtletismeRunning SèriesMés de 400 participants en la Cursa de Jesús del Circuit Running...

Més de 400 participants en la Cursa de Jesús del Circuit Running Sèries

La Cursa de Jesús, sexta del calendari de la Running Sèries Terres de l’Ebre, va assolir una edició més, un èxit de participació, superant la xifra dels 400 inscrits, entre les carreres de 5 i 10 quilòmetres i la caminada.

En aquesta ocasió la prova tenia caràcter solidari, amb una recaptació de 6000 euros, a benefici de la investigació pel càncer infantil, de la mà de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

En la cursa de 10 quilòmetres, es va imposar Xavier Ortin, amb un temps de 35’51”, i amb aquesta victòria augmenta la diferència al capdavant de la classificació general. La segona posició va ser per a Marc Soler, 36’30”, seguit de Musa Sowe, 36’52”, Jordi Marti, 37’53” i Antoni Puig, 38’08”. La més rápida va ser Mireia Guarner, 37’42″amb ssegon lloc de Cèlia Callarisa, 44’16”, que es situa com a nova líder, tercera, Iris Pérez, 49’19”, i quarta i quinta respectivament, Sandra Pellicer 50’28”, i Angels Roigè, 50’37”.

En la cursa de 5 quilòmetres, primer lloc de Gerard Monteverde, amb un temps de 17’43”!, entrant a continuació, Mohamed Akraa, 17’56”; Alejandro Renales, 18’01”; Enric Sales, 18’04” i David Sans, 18’06”. David Roda és el nou líder. La més destacada femenina va ser Ruth Martí, 20’19”, que augmenta la seua renda com a líder de la general, seguida d’Isabel Jiménez, 21’21”; Àngela Barón, 21’27; Emma Almagro, 23’29”, i Ingrid Fumadó, 23’25”.

Ara es produeix un parèntesi en el calendari de la Running Sèries de les Terres de l’Ebre, i la pròxima prova serà l’1 d’octubre amb la Cursa Urbana de la Galera.