IniciCiclismeBTTMés d'un centenar de bikers van participar en l'Open de Móra d'Ebre

Més d’un centenar de bikers van participar en l’Open de Móra d’Ebre

Més d’un centenar de participants van competir en l’Open de Móra d’Ebre (Ribera d’Ebre), prova organitzada pel Club Ciclista Móra d’Ebre amb el suport de l’Ajuntament de Móra d’Ebre i el Consell Esportiu de la Ribera d’Ebre. La jornada comptava amb l’Open XCO per a categories des de cadet fins a màster i amb les proves de Kids Cup per a les categories de formació.

En la prova open, que es disputava sobre un circuit de 5,8 quilòmetres, Pau Romero (Fornells de la Selva Club BTT) es va emportar la victòria en categoria elit, sent el més ràpid de la jornada per davant de Marcos Vázquez (Miami–Megabici Club Ciclista) i el sub 23 Axel Tomas (Biking Point Club Ciclista). Les proves de Kids Cup, per la seva banda, es disputaven en un circuit d’entre 0,8 i 3,3 quilòmetres, en funció de la categoria. Arnalt Tomàs (El Vilosell Club Ciclista) i Clàudia Pulido (Alcoletge Club Ciclista) es van imposar en categoria infantil, la categoria més elevada dins les proves de Kids Cup.

També va haver-hi participació ebrenca, amb tercer lloc d’Arnau Royo (PC Baix Ebre) en cadets, Carlos Campo en màster-50 i Victor Alfonso en júnior, del CC Móra d’Ebre. En màster-40, segona, tercera i quinta posició de Xavier Jornet, José Juan Marrasé i Esteban Leis del Catalunya Sud, sexta de Roger Masip (CC Móra d’Ebre), i octava de Francisco Guàrdia (PC Baix Ebre). En elit sexta posició de Sergi Moreso (CC Móra d’Ebre), i en sub-23, segon lloc d’Adrià Vizcarri (UC Santa Bàrbara).

En les proves de Kids per a les més joves promeses, primer lloc en prebenjamí, d’Oriol Leis (CC Catalunya Sud), en benjamí octava i onzena posició de Mia Luna i Dylan Fuster (PC Baix Ebre). En la categoria de principiants, primer Pau Leis (CC Catalunya Sud), tercer i sèptim lloc de Jaume Guàrdia i Albert Altés (PC Baix Ebre), amb divuitena i dinovena plaçà de Jana Pascual i Blai Riera (PC Ribera d’Ebre). En alevins triomf de Marc Luna (PC Baix Ebre), i en infantil quarta i quinta posició per a Lluc Riera i Pol Pasarrius (PC Ribera d’Ebre).