IniciPoliesportiuTaekwondoEl TKD Alfaro campi贸 de Catalunya sub-21 per equips

El TKD Alfaro campi贸 de Catalunya sub-21 per equips

El TKD Alfaro es va proclamar campi贸 per equips sub-21 de taekwondo, en la competici贸 disputada al Pavell贸 de la Mar Bella de Barcelona. El club ampost铆 va aconseguir la vict貌ria en la categoria masculina i femenina, amb dos medalles d’or i una de bronze. El segon lloc va ser per al Balmes de Rub铆 amb dos d’or, i tercer el Dami谩n de Reus amb una medalla d’or, plata i bronze.

Van pujar al m茅s alt del podi, en pes lleuger (68-74Kg.), Arnau Fumad贸, superant en la final a 脌lex Mart铆nez (Parera), i Andreu P茅rez Campos en pes pesat (+87 Kg.), que es va imposar a Pol Ribes (Solsona). La medalla de bronze va ser per a Rut Sanz en pes gall (49 53 Kg.), compartint podi amb Laura Bonals (Hermanos Argudo), medalla d’or, Anna Ibars (Esportiu d’Arts Marcials de Reus), plata i el bronze amb Maite Molina (Jan Su Figueres).