IniciPoliesportiuCiclismeMikhail Postarnak segon i la PC Baix Ebre, primers per equips al...

Mikhail Postarnak segon i la PC Baix Ebre, primers per equips al Gran Premio de San Sebastián de los Reyes de ciclisme

La Penya Ciclista Baix Ebre va convertir-se en el protagonista destacat en la prova junior, del Gran Premio Ayuntamiento de San Sebastian de los Reyes, disputat al circuit madrileny del Jarama, en un asfalt que en aquesta ocasió va canviar les motos i automòbils per les bicicletes.

La prova va estar organitzada per segon any consecutiu per la Unión Ciclista San Sebastian de los Reyes i l’Ajuntament d’aquesta ciutat madrilenya, i es van posar en joc també els títols autonòmics per a Escoles, Ciclisme Adaptat Escolar, cadets i fèmines en totes les sues categories.

La carrera júnior va constar d’un total de 80.85 quilòmetres, amb victòria de Sergio Serrano (Stefano Garzelli Team), amb un temps d’1:52’25”, seguit en segon lloc per Mikhail Postarnak (PC Baix Ebre), que entrava a 2 segons, i tercer Arnau Garcia Sánchez (Tot Net Terrassa), a 4 segons.

Van completar la bona actuació de la Penya Ciclista Baix Ebre, Daniil Zarakovskiy, sèptim a 4 segons, el mateix temps que Ivan Viladrich que va ocupar la trentena plaça. La bona actuació dels seus components, li va permetre al conjunt tortosí, finalitzar en primera posició de la classificació general.