IniciPoliesportiuPatinatgeTres medalles del Club Patí l'Aldea al Campionat de Catalunya benjamí, aleví...

Tres medalles del Club Patí l’Aldea al Campionat de Catalunya benjamí, aleví i infantil de patinatge artístic

Les promeses del Club Patí l’Aldea també han volgut afegir la seua aportació, a la gran temporada que està realitzant l’entitat del Baix Ebre, tant en l’àmbit nacional com internacional.

En el Campionat de Catalunya, organitzat conjuntament entre el Comité Català de Patinatge Artístic i el CPA Banyoles-Pla de l’Estany i el CPA Cornellà del Terri, amb el suport dels ajuntaments de les dues localitats, amb participació de 78 patinadors i patinadores repartits en cinc categories, van protagonitzar una destacada actuació, aconseguint els seus patinadors pujar en tres ocasions al podi.

En la categoria infantil masculina, medalla d’or de Ferran Arasa, amb 95,85 punts, i plata per a Aleix Amado, 69’49. Al tercer esglaó del podi va pujar David Juan (CPA Palau), amb 64,78 punts.

L’altre podi del CP l’Aldea va ser en la categoria aleví masculina, amb la medalla de plata d’Albert Paul Manea, amb 22,42 punts, amb l’or per a Biel Llobet (CPA Laietà), 29,22, i bronce de Gonzalo Navarro (CPA Polinyà).

En la categoria infantil femenina, la de major participació amb 28 patinadores, Marta Junaí, va ocupar l’octau lloc amb 61,12 punts, i Alba Arribas el desé amb 60,71. En aleví femení, Júlia Juaní va ocupar la desena plaça, AMB 27,18 punjts, i Gianna Pagnoni la dinovena amb 20.48.