IniciHandbolMínima derrota de l'Amposta davant el conjunt Balear del Puchi

Mínima derrota de l’Amposta davant el conjunt Balear del Puchi

El CH Amposta no va poder superar el Puchi de Santa Eulàlia, a la penúltima jornada de la Divisió d’Honor de Plata, l’última a la seva pista, en què no va poder acomiadar-se de la seva afició amb victòria. Sense massa en joc per part dels dos equips, un dels principals al·licients era veure en acció a les files visitants, a les ebrenques Joana Rieres i Judit Tortajada, que tornaven a un escenari molt conegut.

L’equip ampostí va tenir bastants problemes en la circulació de la pilota, per superar la defensa pressionant 3-3 del seu rival, i durant la primera fase del partit, el Puchi va ser sempre manant, tot i que amb mínimes diferències. En el tram final del primer període l’Amposta es va posar per davant (13-12), encara que van seguir les alternatives i successius empats en el marcador, fins a arribar la descans amb igualtat.

A la segona meitat va semblar reaccionar l’Amposta que va arribar a situar el màxim avantatge del partit amb tres gols al seu favor en el minut vuit (2017). Va tornar la igualtat i la defensa ampostina, menys intensa que de costum, va tenir bastants problemes per poder neutralitzar els llançaments dels seus rivals, sobretot Judith Tortajada, que li va endossar nou gols al seu exequip. En l’últim tram l’Amposta va patir dues exclusions que van resultar determinants, i el Puchi va acabar imposant-se per la mínima.

Este dissabte a les 19.00 hores al pavelló de la Canaleta, disputen l’últim partit de lliga, davant el Grupo USA CH Mislata, en un altre duel d’autèntic tràmit per als dos equips, que dirigiran Victorià Avilés i Maria Sánchez.