IniciBàsquetEl Cantaires CB Tortosa perd a la pròrroga i millora passades actuacions

El Cantaires CB Tortosa perd a la pròrroga i millora passades actuacions

Va ser una autèntica llàstima. El Cantiares CB Tortosa, millorant les actuacions dels darrers partits, sobretot en defensa, va estar a punt de protagonitzar la sorpresa de la jornada al pavelló Joan del Moral, on va acabar cedint davant el CB Santa Coloma a la pròrroga. El partit havia finalitzat amb empat a 65, després de transformar en l’últim sospir David King, els dos tirs lliures que van donar al conjunt tortosí l’oportunitat de seguir aspirant al triomf en els cinc minuts addicionals. Abans t els jugadors del Cantaires, havien desaprofitat bastants llançaments des del tir lliure, que en cas d’haver estat més encertats els hagués donat una victòria, molt necessària per a les seves aspiracions de poder abandonar l’última plaça de la classificació.

La igualtat va ser la nota predominant del partit, on es van produir quatre situacions d’empat i fins a un total de quinze alternatives al marcador. El conjunt tortosí va començar manant, amb problemes dels locals per superar la defensa rival, anotant tan sols dos punts en els primers cinc minuts. Al final del primer quart el Cantaires dominava amb un avantatge de set punts, que va ser incrementant-se en el segon, amb un màxim avantatge de dotze punts (21-33), i encert anotador per part de Verdecia, que va ser mantenint-se per arribar al descans amb un esperançador 26-38.

Tot va canviar després de la tornada dels vestidors. Com en els últims partits, els jugadors del Cantaires es van col·lapsar en atac per anotar tan sols nou punts en aquest tercer parcial, propiciant la remuntada del Santa Coloma, que va afrontar l’últim capítol del partit amb un mínim avantatge (46-45). Van tornar a anivellar les forces, produint-molts intercanvis i alternatives, encara que sense que cap dels dos equips superés els dos punts d’avantatge al seu favor. A la pròrroga els locals van estar més encertats per resoldre amb un parcial de 15-5, i molt encert des de la línia de tirs lliures, amb un equip tortosí sense inspiració ofensiva.