IniciFutbolMinut 91 acaba la temporada amb una mitjana de 16.000 teleespectadors

Minut 91 acaba la temporada amb una mitjana de 16.000 teleespectadors

Minut 91, el programa de referència del futbol ebrenc, posa punt final a la temporada 2021-2022 amb Michel Viñas com a director i presentador. El programa dels dilluns la nit de Canal Terres de l’Ebre ha aconseguit una mitjana de 16.000 teleespectadors amb les més de 50 emissions segons l’estudi d’audiència diari de Konodrac

Després de dos anys amb restriccions, la pilota ha tornat a rodar als camps ebrencs, i Minut 91 ha seguit de ben prop tots els partits, anant cada cap de setmana per les diferents localitats del territori gravant partits i parlant amb els protagonistes de la jornada. Durant la temporada s’han analitzat més de 300 partits, un fet que ha consolidat el programa com l’únic espai on es podien veure en imatges fins a 10 partits per jornada, un fet que suposa un seguiment informatiu de fins a 20 equips ebrencs per programa.

Minut 91 també ha comptat amb entrevistes a jugadors, presidents d’equips de futbol i analistes esportius, sumant un total de més de 100 invitats que han passat durant tota la temporada pel plató de Canal Terres de l’Ebre. Igualment, també s’ha fet un ampli seguiment de les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol amb entrevistes als seus candidats. 

Minut 91 és un dels programes més aclamats per l’audiència de Canal Terres de l’Ebre, ja que en l’àmbit de televisió local no hi ha cap altre espai que gravi la majoria dels partits de la jornada esportiva i que després en faci una anàlisi tan extens.

El programa tornarà a Canal Terres de l’Ebre el pròxim mes de setembre.

El Partit el programa dels partits íntegres més destacats de la jornada

Un altre programa de Canal Terres de l’Ebre on Michel Viñas exercia de director ha estat el de ‘El Partit’. L’espai s’ha consolidat aquesta temporada i ha ofert cada setmana els partits íntegres més destacats de la jornada amb comentaris especialitzats. Un èxit absolut que ha permès que el futbol territorial arribi a les cases de tots els ebrencs.

On ho puc veure?

Podeu recuperar totsels programes d’aquesta última temporada aquí i els partits sencers de futbol aquí 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 8 = 15

Últimes notícies