IniciPoliesportiuCaçaMóra d'Ebre va acollir la I Trobada de dones i joves caçadores...

Móra d’Ebre va acollir la I Trobada de dones i joves caçadores de les Terres de l’Ebre

La Federació Catalana de Caça Representació Territorial de les Terres de l’Ebre juntament amb la Societat de Caçadors La Caçadora de l’Ebre de Móra d’Ebre, van organitzar el passat dissabte, la I Trobada de dones i joves caçadors/es de les Terres de l’Ebre. L’esdeveniment va reunir caçadors i caçadores de diferents poblacions de les Terres de l’Ebre, en una batuda de porc senglar i posterior dinar de germanor.

La I trobada de dones i joves caçadors/es de les Terres de l’Ebre, va ser un gran dia de germanor i amb un molt bon ambient entre tots els participants. A les 7’30 hores, al Bar Tramontana, va ser el punt de reunió dels participants, on la Societat de Caçadors La Caçadora de l’Ebre els va obsequiar amb dolços típics de la població, i després es va procedir al repartiment de les diferents esperes, amb la presència de l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, i els presidents de la FCC RT Terres de l’Ebre, J. Pedro Tomàs. La batuda de porc senglar va ser prou distreta, on diferents esperes van poder veure diverses peces i una de les participants va abatre una molt bona peça.

Al finalitzar la batuda de porc senglar, es va realitzar un dinar de germanor al Restaurant El Casal de Benissanet, on van assistir els participants de la batuda i representants de la Societat de Caçadors La Caçadora de l’Ebre. Ens hem emplaçat a continuar treballant conjuntament per poder repetir l’any vinent aquesta experiència amb més organització, però ressaltant l’excel·lent resultat d’aquesta improvisada primera trobada, a causa de la Covid19.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies