IniciPoliesportiuTwirlingNoa Franch i Paula Aliau (CT la Cava) campiones d'Europa de twirling...

Noa Franch i Paula Aliau (CT la Cava) campiones d’Europa de twirling a Croàcia

El Club Twirling la Cava ha aconseguit dos primeres posicions i 5 podis en el Campionat d’Europa de Twirling Baton de Poreč (Croàcia) que s’ha celebrat entre el 20 i el 24 d’octubre.

El club cavero va aconseguir classificar per a la final diferents atletes en les categories de Solo 1 Bastó, Solo 2 Bastons, Solo Dance, Super X Strutt i Duet. Finalment va endur-se dos primeres posicions i cinc podis.

En categoria Solo 1 Bastó, l’atleta Noa Franch va aconseguir la primera posició i Paula Aliau, la segona. En esta mateixa categoria Sergi Miranda va aconseguir la sexta posició.

Pel que fa a la categoria Solo 2 Bastons va quedar en primera posició Paula Aliau, en segona posició Noa Franch, i Paula Mengual va aconseguir la sexta posició.

En Solo Dance destaca la tercera posició de Noa Franch  i la sisena de Sergi Miranda.

El Duet format per Maria Mengual i Paula Aliau va aconseguir el segon lloc i en la categoria Super X Strutt Noa Franch va tornar a aconseguir un segon lloc mentre que Paula Mengual va quedar en sisè lloc.

Al campionat també van participar les atletes Janine Navarro, Tania Mengual i Tania Pujol que, tot i obtindre molt bona puntuació als classificatoris no van poder passar a la final.