IniciPoliesportiuAtletismeOr de Marc Benavent i Màxim Valencia i dos bronzes de Lluna...

Or de Marc Benavent i Màxim Valencia i dos bronzes de Lluna Marsal al català sub-14 d’atletisme

Les Pistes Municipals de Castellar del Vallès van ser escenari de les finals dels Campionats de Catalunya sub14, sub12 i sub10, sota una intensa calor i amb una molt bona organització del club amfitrió i del Comitè de Jutges de la Federació Catalana d’Atletisme. Va destacar el bon nivell de marques, sobretot en les proves de velocitat i en els concursos, on es va establir nous rècords de Catalunya i dels Campionats.

La categoria sub-14, va resultar la més prolífica en resultats per als atletes de les Terres de l’Ebre, amb les dues medalles d’or de Marc Benavent (CA Ascó), amb una excel·lent marca en els 1000 metres de 2:99.90, que s’afegeix al títol de campió de Catalunya de cross, aconseguit el passat mes de gener a Santa Cristina d’Aro. Màxim Valencia (UA Montsià), es va imposar en la prova dels 3000 metres, amb 10:00.41, millorant els 10:26.36, de la fase prèvia fa una setmana.

També va ser destacada protagonista Lluna Marsal (UA Montsià), amb les dues medalles de bronze, en les proves de 80 metres, 10.68 i 220 metres tanques, 34.46, prova en la qual la seua companya d’equip va ser sexta de la seua semifinal amb 37.68. En salt de perxa Eros Alegre (UA Montsià), va finalitzar en cinquena posició amb 2,50, i també va participar en els 80 metres tanques, ocupant el cinqué lloc de la seua semifinal, 14.65.

En la categoria sub-12, sexta posició per a Aleix Roca (CA Ascó), en els 600 metres, 1:50.92, i nové en llançament de pes, 7,71. Per part de l’Agrupació Terres de l’Ebre, Paula Sintorres va ocupar el setè lloc en els 60 metres tanques, 10.64 i el dotzé en salt de llargada, 3,53, mentre Ramon Castells va ser setè en els 60 metres, 9.12.

Pol Giné (ATE), es va penjar la medalla de bronze en la prova dels 1000 metres en la categoria sub-10, amb un temps de 3:27.77. En salt de llargada, Anna Argilaga (CA Ascó), va ser desena amb 3,07, i quarta en la seua semifinal dels 60 metres amb 3,07. Les seues companyes d’equip Bruna Castellví, 0.96 i Txell Puig, 0,91, van acabar en desena i tretzena posició respectivament en la prova de salt.