IniciPoliesportiuPatinatgeOr per a Forné i bronze per Pagnioni (CP l'Aldea) a l'estatal...

Or per a Forné i bronze per Pagnioni (CP l’Aldea) a l’estatal de patinatge en la categoria infantil

També les joves promeses del CP l’Aldea han col·laborat amb la gran temporada del Club Patí l’Aldea al Campionat d’Espanya disputat al pavelló de Figueres.

Després de la medalla d’or de Ferran Arasa en la categoria aleví, aconseguida en la primera jornada, l’equip ha sumat dos podis més en la categoria infantil, amb la medalla d’or de Pol Forner, amb 86,54, que al Campionat de Catalunya de Ripollet, s’havia penjat la plata, i el bronze d’Enzo Pagononi, amb 74,08, que ha repetit el bronze obtingut al català. Al segon esglaó del podi ha pujat Lluis Gámez (CPA Sant Vicenç de Montalt), 74,77, que ha superat de forma molt ajustada a Enzo.

En la competició femenina Alba Duch ha ocupat la dècima posició amb 68,60, sense poder repetir el podi del català. Les tres primeres posicions han estat per a la càntabra India González (Alexmar), 94,54, seguida per la gallega Olivia Rey (CPA Maxia), 89,16 i Johanna Solvas (CPA Parets del Vallès), 84,48.

En la competició aleví femenina, Maria de Esteban Estupiña, va ocupar la dinovena posició amb 25,33, amb medalla d’or per a Abril Vallmajó (AE Fornells), 42,81, plata per a Fiona Bernaldo (CP Parets del Vallès), 37,39 i bronze, la gallega Marta Fraga (CPA Maxia),37,67.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies