IniciAtletismeCurses de MuntanyaOr per a la rapitenca Paula López a l’Ultra Trail Tarragona

Or per a la rapitenca Paula López a l’Ultra Trail Tarragona

Paula López va ser la primera representant femenina en travessar la meta, en la prova de l’Ultra Trail Tarragona, en la que es va retre un homenatge a Carles Falcón, que va perdre la vida en l’última edició del Ral·li Paris Dakar, lluint tots els participants el número 135 que portava el pilot.

L’atleta rapitenca va invertir un temps de 1:59’08”, la única en baixar de les dues hores, en recórrer els 21 quilòmetres i 600 metres de desnivell, de que constava la prova, efectuant-se una ruta circular des de Monnars, passant per les avingudes Pont Boscos i Pont Autopista Medol, finalitzant a la Platja Llarga, amb l’exigència de córrer per la sorra, amb un 20% d’asfalt, 35% de pista o camins de terra, 40% de senderes i 5% de camp a través. El segon i tercer lloc va ser per a les atletes independents, Núria Fernández Garcia, amb un temps de 2:01’17”, i Cristina Moreno Ruiz, amb 2:02’06”.

Paula López, va sortir des de l’inici de la prova en el grup dels 10 primers corredors, per agafar el primer lloc entre les participants femenines, que va mantenir fins al final, per a aconseguir la victòria amb solvència.