IniciFutbol1ª CatalanaPachu salva la imbatibilitat per a la Rapitenca a l'últim minut de...

Pachu salva la imbatibilitat per a la Rapitenca a l’últim minut de l’afegit (1-1)

Un gol de Pachu en l’ùltima jugada del partit ja en temps afegit, va permetre a la Rapitenca empatar, i aconseguir mantenir la condició d’equip invicte a la Devesa, augmentant a quinze la ratxa de partits consecutius sense conéixer la derrota.

Com ja es podia preveure el Martorell va plantejar moltes dificultats a un conjunt rapitenc, que va sortir amb la intenció de portar la iniciativa, i va arribar amb assiduïtat a la porteria de Suli, que va donar molta sensació de seguretat durant tot el partit. L’equip no trobava la inspiració necessària per superar la disciplinada i ordenada defensa rival, i per complicar més la situació, poc abans d’arribar-se al descans, Trejo li roba una pilota a Vadillo i amb un remat creuat supera a Dan, avançant als visitants al marcador.

A la segona part els rapitencs van sortir amb la intenció de remuntar, i en la primera fase van disposar de bones opcions per haver empatat, inclòs un remat que Xavi Torres va treure sota els pals. El partit va entrar en una fase de poc ritme, amb moltes interrupcions i un autèntic festival de targetes per part de l’àrbitre, que va protagonitzar una polèmica actuació.

Els visitants es van quedar en inferioritat numèrica, però posteriorment també va patir l’expulsió Yatma, que nomès va estar 10 minuts sobre el terreny de joc. Els rapitencs no es van rendir en cap moment, i ho van continuar intentant. L’àrbitre va afegir 9 minuts, i en l’última jugada, Pachu va empatar amb un remat dins l’àrea, provocant el deliri per part de l’afició rapitenca.

UE RAPITENCA, 1
CF MARTORELL, 1

UE Rapitenca: Dan, Joan Sancho, Eric, Andy, Vadillo, Pachu, Àlex Forés (Ferran Roig, 70′), Jordi Oribe, Edgar Samper, Peke (Yatma, 77′), Omar.

CF Martorell: Suli, Ramos, Soriano, Alarcón, Peña, Xavi Torres, Arévalo, Ross (Rafanell, 83′), Iglesias (Olid, 70′), Trejo (Pau, 70′), Marki (Pol, 89′).

Gols: 0-1, Trejo (38’); 1-1, Pachu (90’+9′).

Àrbitre: Alejandro Álvarez Molina de Barcelona. Va ensenyar targeta groga als locals, Pachu, Yatma (2) (87′), i a la banqueta a Selu, els auxiliars Edu Marin, Karim Abdeddaim (2) (87′), i roja al tècnic Antoni Teixidó (55′), als visitants, Peña, Marki, Iglesias, Alarcón (2) (70′), Arévalo, Olid, i al segon entrenador Marc Nogués.

Podeu veure la taula classificatòria de primera catalana al seu grup 3 després de la vint-i-dosena jornada a 1a catalana, clicant sobre la imatge inferior: