IniciFutbolPaco Also i Joaquin Roda, homenatjats en la trobada d'exjugadors del Remolins...

Paco Also i Joaquin Roda, homenatjats en la trobada d’exjugadors del Remolins de la dècada dels 70/80

Un èxit rotund! La trobada d’exjugadors de la UD Remolins dels anys 70/80 que va tenir dissabte passat un veritable èxit de participació, amb prop de 80 assistents. Tal com s’havia programat i després de l’efusiva i emocionat arribada d’exjugadors d’aquella època, es va poder efectuar una sortida pel riu Ebre amb el Sirgador i visitar l’espai Cota 0, tot i les inclemències climatològiques que no van deslluir una diada inoblidable. Moltes emocions, molts records, moltes anècdotes i molta nostàlgia, es podien extreure en els moments previs d’aquesta trobada.

Foto: Dani Andreu

Diada de gran intesitat, que va acabar amb el dinar de germanor, on es van realitzar els homenatges a dos dels presidents de l’entitat, amb un recorregut de mès de cinc dècades de dedicació a l’esport i al club. Celebrant, a més, el 50 aniversari de la nova etapa en actiu del club que coincidirà amb les noces d’or del trofeu Mariano Toha que organitzarà en la cinquantena edició del torneig, aquest mateix estiu.

Paco Also i Joaquim Roda van rebre tota l’estima i apreci de tots els assistents, amb emotius parlaments quan l’alcaldessa en funcions, Meritxell Roigé, els va lliurar la reproducció de la Torreta, símbol del club, recordant els seus inicis i unes plaques que el propi Ajuntament de Tortosa i l’EMD de Bítem, els hi van dedicar. Tant en el seu parlament, com el que també va dirigir l’exalcalde Ferran Bel, van glosar el treball i dedicació i les virtuts personals que reuneixen.

Foto: Dani Andreu

Tots els participants es van emportar un gran record d’una diada espectacularment viscuda, havent recordat vivències i anècdotes de dècades anteriors.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies