IniciMotorTrialPodi d'Aleix Alc贸n a Esplugues en la Copa Catalana de Trial de...

Podi d’Aleix Alc贸n a Esplugues en la Copa Catalana de Trial de Nens

Aleix Alc贸n va pujar al segon esgla贸 del podi, en la quinta prova de la Copa Catalana de Trial de Nens, disputada a Esplugues de Llobregat, organitzada pel Moto Club Esplugues, que va reunir els pilots de les categories: Alev铆, Alev铆+8 Benzina, Alev铆+8 El猫ctrica, Base, Femen铆, Iniciaci贸, Oberta i Promo. Com 茅s habitual, les zones van quedar ubicades just a sota de l’emblem脿tic pont d’Esplugues, l’anomenat Parc dels Torrents, on tamb茅 estava instal路lat el p脿doc.

En la categoria alev铆, el pilot del Moto Club Tortosa, va finalitzar el recorregut amb 5 punts de penalitzaci贸, i 2:44.14. El primer lloc va ser per a 脪scar Mercader (Trialers Pened猫s), amb 4 punts i 2:16.14, i tercer Enzo Serrano (Moto Club Cent Peus), amb 10 i 2:07.35.

Despr茅s de disputades les proves de Piera, Constant铆, Els Alfacs, Castellv铆 i Esplugues, nom茅s resta la prova que tancar脿 la competici贸, el pr貌xim 25 de juny a la localitat gironina de Ripoll, i la classificaci贸 general est脿 encap莽alada per 脪scar Mercader amb 111 punts, seguit d’Aleix Alc贸n amb 102, i Quim Estallo, amb 82.