IniciMotorEnduroPau Doñate amb David Boixeda primers sèniors al circuit Verd del Moià

Pau Doñate amb David Boixeda primers sèniors al circuit Verd del Moià

El Trofeu Català de Resistència Terra va celebrar la segona cursa de la temporada al circuit Verd de Moià. La prova, organitzada pel Moto Club Moianés, va reunir seixanta equips repartits entre les quatre categories convocades: RS Júnior, RS Sènior, Màster 40 i Màster 50.

L’equip número 2, format per Andreu Millán i Víctor Redondo, va ser el vencedor de la prova completant un total de 32 voltes al recorregut dissenyat pel club. L’equip 25, integrat per Pau Doñate i David Boixeda, va ocupar el segon lloc a només un minut del primer classificat. El top 3 scratch el va completar l’equip format per Joel Vives i Marc Calmet els quals van passar la línia d’arribada a només 15 segons del segon classificat.

Els més ràpids de la categoria RS Sènior van ser David Boixeda i Pau Doñate, seguits de Marc Calmet i Joel Díaz, que van entrar, en segon lloc, mentre que Èric Garcia i David Adrià van ocupar el tercer esglaó del podi amb un total de 31 voltes.

El Trofeu Català de Resistència Terra es reprendrà el pròxim 24 de setembre a Santa Eulàlia de Ronçana.