IniciFutbol2ª CatalanaAgònic empat del Jesús i Maria per a salvar la imbatibilitat de...

Agònic empat del Jesús i Maria per a salvar la imbatibilitat de l’Aube

El Jesús i Maria va poder salvar la imbatibilitat de l’Aube davant un combatiu Aldeana a qui li van sobrar dos minuts per a trencar-li la estadística al conjunt partidalenc, en un partit d’alt voltatge amb una part per a cadascú. Primer van ser els de la Unió qui van dominar àmpliament durant els primers quaranta-cinc minuts i després del descans els de Lluís Fornés reaccionaven, però no tenien la suficient capacitat per a rubricar la remuntada com va passar set dies abans en el compromís davant el Tortosa, on van mostrar una eficàcia notable en atac per a resoldre el partit per 5 gols a 2. Els dos conjunts van sumar un punt, que els val per a seguir enganxats a la part capdavantera del grup i li permet als partidalencs situar-se com a quarts classificats a tan sols quatre punts respecte al Tortosa, que passa a ser tercer ara mateix.

Els de Ferran Simó sortien amb la lliçó apresa i tenint les mesures del camp molt ben apamades, en una línia de tres centrals i dos carrilers molt profunds, que van portar de corcoll als roig-i-blancs durant gran part de la primera meitat. Nacho, que tornava a l’onze titular, ja va donar dos avisos en una acció que als deu minuts finalment el porter Marc Masdeu rectificava i acabava evitant el gol visitant i als catorze minuts en una acció per l’esquerra que recollia la pilota filtrada i el seu xut s’estavellava al lateral de la xarxa. D’aquesta acció es generava el córner des de l’esquerra que els permetria avançar-se al marcador. Pagà guanyant l’acció al primer pal i lliure de marcatge connectava una rematada inapelable amb el cap que superava a Marc Masdeu i posava el 0-1 a l’electrònic premiant el bon treball dels de la Unió durant la primera fase del partit. Novament en un servei de cantonada, aquest cop des de la dreta, la pilota la rematava al segon pal Puig però la pilota es perdia al costat del pal, en una molt bona acció per a ampliar la renda quan estàvem pràcticament a la mitja hora de partit (27′). Els aldeans seguien pressionant i van desaprofitar una altra cara opció a la recta final del primer temps, quan la pilota li caia a Tena dins la frontal de la petita i la seua rematada era refusada amb les dos mans pel porter Masdeu a córner (37′). A la recta final, Robert, molt ben controlat pels aldeans, tindria una opció de rematada que prop va estar de significar l’empat, després d’una canonada rasa que es perdia a pocs centímetres del pal esquerre de la porteria d’Auré. I en disposaria d’una segona, en una acció embarullada dins la frontal, que finalment se l’emportava el mateix Robert pràcticament a l’afegit i rematava des de l’interior de la frontal de la petita trobant a un Auré molt segur sota pals que refusava a córner. Així es marxava als vestidors, amb un 0-1 incert.

Lluís Fornés, al descans, corregia els errors tàctics que havien comés durant el transcurs de la primera meitat i feien un pas endavant, pressionant amb una línia molt més avançada. Tot i això, Nacho a la sortida d’un córner tindria una clara oportunitat després d’un refús que li caia a la frontal de l’àrea on rematava un pél desviat per sobre al travesser. Marcos va tenir una claríssima oportunitat en una pilota prolongada en dos ocasions pels jugadors locals dins la frontal, però sol al segon pal, no encertava a rematar quan ho tenia tot a favor per a marcar. Acte seguit, acció polèmica quan Nacho encarava totalment sol de cara a porteria i era clarament tivat per la camiseta per Lluc, no castigant-ho el col·legiat davant les protestes airades dels aldeans que consideraven que l’acció era mereixedora de l’expulsió. D’aquesta acció es va passar a la jugada de l’empat. Servei en llarg des de porteria que pentinava enrera Robert i habilitava a Marcos que pel carril esquerre s’internava a l’àrea i superava la sortida d’Auré picant-li per sobre i creuant-la al pal llarg. El gol feia que es veiessin els millors minuts dels de l’Aube al partit, que gaudien de dos arribades per haver capgirat el marcador. Però quan mes prop semblava el 2-1, una acció pentinada amb el cap per Nacho, era mal refusada per Humbert també amb el cap i en la segona acció i sense deixar-la caure al terra, tornava a rematar potent de cap creuant-la al pal llarg i aprofitant l’acció per a tornar a avançar als de Simó al marcador. No obstant això, ho va seguir intentant a la desesperada el conjunt deltebrenc que veia com en una falta a la frontal, Jordi Borràs se n’aprofitava de que Auré feia una passa cap a la seua esquerra i superava la tanca per fora i establia el que ja seria resultat definitiu. Un resultat que deixava amb la mel als llavis als groguets que havien vist a tocar un triomf que els hagués apropat encara més a les places d’ascens, en un empat que es pot considerar com a just pels mèrits dels dos equips.

Podeu veure el resum del partit a partir del minut 22:55 del programa de Minut 91 del portal web Esports TE:

UD JESÚS I MARIA, 2
UE ALDEANA, 2

UD Jesús i Maria: Marc Masdeu, Lluc, Luisito (Gabri Vidal, 57’), Humbert, Roger Solà (Marcos, 57′), Jonatan, Hugo (Eric, 81′), Robert, Àlex Pérez, Joab Fatsini, Jordi Borràs.

UE Aldeana: Sergi Auré, Puig, Barry, Villarroya (Páez, 61’), Eric Múria, Anell, Nacho (Meca, 75’), Tena (Aleix Salvadó, 75′), Cano, Pagà, Didac.

Àrbitre: Ivan Sánchez Recio, amb Víctor Rodríguez Ortega i Ivette Marie Estarlich Múria a les bandes, del comitè arbitral de Tarragona. Amonestacions per a Joab Fatsini (2) (89’) i al tècnic Lluís Fornés (69’) dels partidalencs i per a Villarroya (49’) dels aldeans.

Gols: 0-1, Pagà (15’); 1-1, Marcos (65’); 1-2, Nacho (72’); 2-2, Jordi Borràs (88’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la tercera jornada a la fase d’ascens al grup 6è. de segona catalana, clicant la imatge inferior: