IniciMotorPau Monllau i Jordi Antonio segueixen en les posicions de privilegi de...

Pau Monllau i Jordi Antonio segueixen en les posicions de privilegi de l’estatal de Supermoto

TERRES DE L’EBRE // Pau Monllau (MC Amposta) i Jordi Antonio (MC Alcanar) es mantenen en les primeres posicions del Campionat d’Espanya de Supermoto, després de les dos proves disputades en territori valencià. El Circuit Gasss 74 de Villena va acollir la segona cita de la temporada en un traçat alacantí habitual, però amb aires renovats i moltes millores en les seves instal·lacions.

En la categoria de SMRoad la lluita va ser apassionant, amb triomf en la primera cursa per al pilot de Torrijos, Mauro González (MotorSport), i Eric Molina de Torremolinos a la segona. Pau Monllau, va acabar en quarta i tercera posició respectivament, i es manté entre els destacats en la classificació general. El pilot de l’clubampostino, és tercer amb 65 punts, només superat per Mauro González amb 90 i el pilot de Fontelles, Àlex Ruiz, 66. A SM Road, Jordi Antoni, va acabar tercer en les dos curses, la mateixa posició que ocupa a la general, on suma 64 punts. És líder Xavi Zurutuza (MCRadikal Donostia), amb un ple de 100 punts, seguit de Julen Àvila (CEC Alcarrás) amb 80.

Pel que fa a la resta de representants de la demarcació, components del Circuit de Móra d’Ebre, en Junior, Joan Ruiz és quart, i en SM Road + 30, Eduard Betrián, sisè i Ari Mestres novè Mini-motard 85. La propera prova de la RFME Campionat d’Espanya de Supermoto es celebrarà el cap de setmana del 10 i 11 d’octubre al circuit de Móra d’Ebre.