IniciPoliesportiuPatinatgePlata de Roger Arasa a l'estatal juvenil i cadet de patinatge artístic

Plata de Roger Arasa a l’estatal juvenil i cadet de patinatge artístic

El Pavelló Municipal d’Esports Joan Creus de Ripollet va ser escenari del trentè Campionat d’Espanya Lliure Cadet i Juvenil de patinatge artístic, on el nombrós públic assistent va haver de suportar una calor sufocant.

En categoria juvenil masculina, Ferran Clavero (CP Sant Quirze), es va proclamar campió, amb 160,67 punts. La medalla de plata va ser per a Roger Arasa (CP l’Aldea), 137,10, que havia encapçalat el programa curt, mentre que Ruben Quintero (CPA Ripollet) es va penjar el bronze amb 117,25.

En categoria cadet masculina el darrer grup va competir a nivell mundial. El patinador madrileny, Guillermo Gómez (CDE Artium), l’actual campió d’Europa va tenir una actuació impecable sense cap error, imposant-se amb 223,03. A la segona plaça es va classificar el gallec Unai Cereijo (CP Maxia), 168,07, i a la tercera el canari Carlos Prieto (CP Añazo), 163,42. El quart lloc va ser per a Pol Forné (CP l’Aldea) en el seu primer any a la categoria cadet, i desè amb 75,96, el seu company d’equip Enzo Pagnoni. El futur del patinatge espanyol està assegurat per a anys, ja que els primers cinc patinadors classificats, lideren la classificació de la World Cup en aquesta categoria a nivell mundial.