IniciPoliesportiuAtletismePlata i millora de marca d'Anna Cardona en salt de perxa a...

Plata i millora de marca d’Anna Cardona en salt de perxa a l’Estatal d’atletisme sub-20

Anna Cardona ha protagonitzat una excel·lent actuació, al Campionat d’Espanya Sub-20, d’atletisme, disputat a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell, amb participació de 483 atletes (250 homes i 233 dones), amb presència de nou campions de la passada edició a Antequera 2022.

L’atleta tortosina de la Unió Atlètica Montsià, es va penjar la medalla de plata, en la prova de salt de perxa, amb un salt de 3,80, que representa també una considerable millora de la seua marca personal que estava en 3,62, i a més millorant la quarta posició de la passada temporada en la competició. Després de dos nuls en 3,80, en el tercer salt, va intentar superar el llistó ja sense èxit en 3,90, per continuar lluitant per la medalla d’or. La campiona va ser l’atleta Alejandra Saborit (Playas de Castellón), que va confirmar els pronòstics de màxima favorita, superant el llistó a 3,85. La medalla de bronze va ser per a Naiara Pérez (Playas de Castellón), amb 3,75. Mireia Félix (UA Montsià), va finalitzar en sèptima posició amb una marca de 3,20.

Anna Cardona culmina un magnífic inici de temporada en la pista coberta, després d’haver se penjat al mes de febrer la medalla d’or al Campionat de Catalunya, amb 3,50. En la mateixa prova Mireia Fèlix va aconseguir la medalla de bronze.