IniciPoliesportiuAtletismeQuarta posició per a María José Descarrega i Ferran de Torres a...

Quarta posició per a María José Descarrega i Ferran de Torres a l’Estatal Màster d’atletisme

Els representants ebrencs, Maria José Descarrega (UA Montsià) i Ferran de Torres (Atletisme Terres de l’Ebre), van estar prop del podi, finalitzant en la quarta posició de les seues proves, en el Campionat d’Espanya Màster, disputat en quatre jornades a la Pista Coberta d’Antequera, amb participació de prop de 900 atletes, 568 masculins i 325 femenins, la majoria dels millors atletes espanyols de les diferents categories, alguns dels quals repetiran a final de mes al Mundial que tindrà lloc a Torun (Polònia).

María José Descarrega, va finalitzar amb una marca de 7,70, en la prova de llançament de pes de 3 quilos, en la categoria F55. La medalla d’or va ser per a Ana Portales (Playas de Castellón), 9,13, la plata per a Ana Maria Vidales (At. Mijas), 8,68, i el bronze de Courteney Ann Hightower (Canguro AAC), 8,24.

Ferran de Torres en els 3000 metres, de la categoria M55, va realitzar el recorregut amb un temps de 9:52.82, millor marca de la temporada, per darrere de José Antonio Ramírez (CA Atletesvng.org), 9:47.88, Agustin Molina (Trops-Cueva de Nerja) i José Aranda (CE Picornell), 9:51.65.