IniciPoliesportiuAtletismePlata per a Adam Maijó als 3000 metres al Campionat d'Espanya sub-23...

Plata per a Adam Maijó als 3000 metres al Campionat d’Espanya sub-23 d’atletisme

Adam Maijó es va penjar la medalla de plata en la prova dels 3000 metres del XXXVI Campionat d’Espanya d’atletisme en la categoria sub-23 en pista coberta, que es va disputar al Carlos Gil Pérez de Salamanca.

En aquesta ocasió es van canviar els dos primers llocs del podi amb relació al campionat estatal de cros, en el qual l’atleta de Batea va pujar a la primera posició, lloc ocupat per l’aragonès Pol Oriach (CD Nike Running), amb 8:09’02”, protagonitzant de nou una emocionant lluita amb Adam Maijó, que entrava segon amb un temps de 8:09’88”. La medalla de bronze va ser per a Mario Priego (Atletismo Alarcón), amb 8:14’23”.

En la final dels 3000 metres femenins, Marina Freixa (AA Catalunya) va finalitzar en novena posició amb un temps de 10:15’95”; Andrea Florina Sabou (AA Catalunya), dècima en triple salt amb 11,47, i sexta en la seua semifinal del 60 metres tanques amb 9,15.

Laia Monforte (AA Catalunya), va ocupar el tercer lloc de la seua semifinal en els 400 metres amb un temps de 57,77″, a 71 centèsimes de la seua millor marca.