IniciPoliesportiuCiclismePodi de Benjamin Prades a Sant Pere de Perafort per situar-se nou...

Podi de Benjamin Prades a Sant Pere de Perafort per situar-se nou líder en categoria elit de les Grans Clàssiques

Benjamin Prades (Controlpack), continua en un excel·lent moment de forma, demostrant les seues fonamentades aspiracions aquesta temporada, sobretot en la competició de les Grans Clàssiques-Trofeu Casadevall, on s’ha convertit en un dels grans favorits al títol.

El ciclista canareu va entrar en segona posició al 55è Gran Premi Sant Pere-Memorial Ramón Falcó disputat a la població tarragonina de Perafort, sèptima puntuable per les Grans Clàssiques-Trofeu Casadevall. La victòria ha estat per al rus Vlas Shichkin (Team MPGroup), el més ràpid en efectuar els 115’5 quilòmetres, a unA mitjana de 41,99 Km/h., amb 11 voltes a un circuit de 10,5 quilòmetres, amb prop de 104 metres de desnivell, entrant en segona posició Benjamin Prades (Controlpack) i tercer Denis Denisov (Catalunya BCN), amb el mateix temps.

La carrera va estar marcada selecció, i en l’escapada definitiva, va quedar ja en l’últim gir al capdavant un grup d’una desena de corredors, entre els quals hi havia alguns dels favorits com Diederik Deelen (Cicles Oleka), Keegan Hornblow (Smartdry Team), Benjamin Prades i Denisov, a més de Shichkin i Josep Tomàs (Brocar-ALÉ).

En l’esprint final es va imposar Vlas Shichkin amb un temps de 2:30’03”, seguit en segon lloc per Prades i Denisov amb el mateix temps. Per part del Controlpack, en vint-i-tresena posició es va classificar Jaume Espuis a 2’44, mentre Àlex Soler entrava a 3’06, Miguel Ramada a 3’42, i Guillem Surinach a 4’15. Per equips l’equip senienc va ocupar la quinta plaça.

Prades líder elit

Després d’aquesta prova, Benjamin Prades s’ha situat en segon lloc de la classificació general, amb 272 punts, més prop del rus Gleb Syritsa, líder amb 285. En la categoria elit, ha superat al neerlandès Diederik Deleen, sèptim en la prova de Sant Pere de Perafort, i és el nou líder.

El pròxim cap de setmana es disputen la octava i novena prova, de les Grans Clàssiques, el dissabte 23 de juliol, amb el GP Odena i el diumenge 24, Trofeu de Sant Jaume dels Domenys.