IniciBàsquetTorna a la Ràpita el campus ‘Basketball Summercamp’

Torna a la Ràpita el campus ‘Basketball Summercamp’

Torna a la Ràpita el campus de bàsquet ‘Basketball Summercamp’, en dos torns: un aquesta setmana i l’altre, la vinent. El ‘Basketball Summercamp’, organitzat conjuntament pel Club Bàsquet Rapitenc dels Alfacs i el Club Deportivo Más Deporte Más Diversión, es duu a terme a diverses instal·lacions esportives de Ràpita, concretament, al pavelló poliesportiu i al pavelló annex al poliesportiu cedits per l’Ajuntament de la Ràpita, i al pavelló del Col·legi Sagrada Família cedit pel centre.

La regidora d’Esports, Àngela Reverté, apunta que “davant l’èxit de l’any passat, enguany tornem a acollir el ‘Basketball Summercamp’ perquè, d’aquesta manera, els jugadors i jugadores del Club Bàsquet la Ràpita tenen l’oportunitat de compartir pista amb altres joves, formar-se amb entrenadors internacionals i aprendre noves tècniques”. En aquest campus, hi participen nens i nenes dels dos clubs, alguns han vingut des de Madrid del Club Más Deporte Más Diversión i altres del Club Bàsquet la Ràpita.

Al llarg d’aquestes dues setmanes, els participants realitzen sessions de tècnica individual, entrenaments de tir, sessions de preparació física, competicions, entre altres modalitats d’entrenaments i sessions. Per a la seva formació, el jovent compta amb entrenadors internacionals com Alejandro García Toledo, preparador físic de la lliga russa, Albert ‘Tito’ Sobrín o Carlos Hidalgo; i amb visites de jugadores professionals com Begoña Santiago, Macarena Roldán i Sol Molina.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 4 =

Últimes notícies