IniciPoliesportiuAtletismePrimer lloc de Marc Benavent i David de la Llave i tercer...

Primer lloc de Marc Benavent i David de la Llave i tercer de Màxim Valencia a Mataró

L’Estadi Municipal de Mataró va acollir la tercera jornada del Campionat de Catalunya de Tardor d’atletisme, organitzat pel GA Lluïsos Mataró, amb participació d’atletes de la UA Montsià i el CA Ascó.

Per part del CA Ascó va destacar el primer lloc de Marc Benavent en la categoria sub-14, en la prova de 1000 metres amb un temps de 2’49″69″‘, compartint podi amb Hèctor Robledo (CA Canaletes), 2’55″05″‘, i Màxim Valencia (UA Montsià), 2’57″09″‘, en una prova amb 32 participants.

També va ocupar la primera posició per part del CA Ascó, David de la Llave, en la prova de triple salt de la categoria sub-16, amb un millor registre de 12,35 en el quint i penúltim salt. El segon lloc va ser per a Ashraf Gado (CA Vic), 12,13, i tercer, Leo Sánchez Pagés (GA Lluïsos Mataró).

La quarta jornada del Campionat de Catalunya de Tardó, es disputarà el dissabte 12 de novembre, organitzat per l’Agrupació Atlètica Catalunya a l’Estadi Serrahima de Barcelona.