IniciFutbol2ª CatalanaEl Jesús i Maria deixa escapar els dos primers punts de l'Aube,...

El Jesús i Maria deixa escapar els dos primers punts de l’Aube, amb polèmica (2-2)

Tot i seguir invictes a les instal·lacions municipals Josep Maria Torres, al camp municipal de l’Aube, el Jesús i Maria va veure com a darrera hora el Roda de Barà, rival directe en la lluita per les primeres posicions, li empatava el partit en una acció que els locals van protestar molt demanant una falta prèvia a la senyalització del córner que acabava amb l’empat a dos gols amb que es tancava el partit. Tot i això, els roig-i-blancs es segueixen consolidant a la part cadpavantera de la classificació, entre les quatre primeres places que donen lloc a disputar la promoció d’ascens, fent una temporada molt bona quan està a punt de tancar-se la primera volta del campionat, concretament aquest dissabte a partir de dos quarts de set de la tarde, en la visita al camp del coer de la categoria, el Salou.

El partit representava una final anticipada per buscar una de les quatre places d’ascens entre el tercer classificat, el conjunt de Lluís Fornés, i el quart de la taula un Roda de Barà que buscava superar als partidalencs en un partit on hi havia més que tres punts en joc. El respecte mutu, provocat per la importància dels punts, es va deixar notar durant els primers quaranta-cinc minuts, on les arribades a les àrees van ser escasses i s’enfilava el camí de vestidors amb la incertes de l’empat inicial manant a l’electrònic. Tot i això, els visitants als darrers compassos del primer temps van enviar una rematada al pal, davant un conjunt local que no se sentia còmode sobre el terreny de joc i que no podia el·laborar cap situació de perill durant la primera meitat.

A la represa, però, fruit dels tres canvis tàctics introduïts al descans per Fornés li van donar un altre aire al conjunt ebrenc. El Jesús i Maria llavors va trobar la profunditat necessària que poc tardar a rubricar-se amb el gol que els avançava al marcador, després d’una centrada mil·limètrica de Joan que aprofitava Jonathan i situava l’1-0 als sis minuts de la segona meitat. A partir d’aquí es van poder presenciar els millors minuts locals, que van embotellar als rodencs, que malgrat tot trobaven en una contra aïllada de Manuel que definien amb l’empat obra de Moya. Tot i això, el Jesús i Maria va seguir insistint i pràcticament en el pròxim atac, en una acció calcada a la del primer gol, la centrada en l’intent de refús de Ruben a l’interior de l’àrea acabava amb un autogol que donava esperances al conjunt local d’esgarrapar tres punts més davant la seua afició. Els de Lluís Fornés no podien matar el partit amb el tercer gol, tot i generar accions de perill, i arribava al temps de descompte l’acció clau del partit en la qual els partidalencs reclamaven una suposada falta sobre Eric, que acabava en un servei de cantonada en el qual venia el gol de l’empat definitiu, que no és bo per a cap dels dos conjunts.

UD JESÚS I MARIA, 2
AT. RODA DE BARÀ, 2

UD Jesús i Maria: Marc Masdeu, Luisito, Casanova (Roger Solà, 45’), Toni Calafat (Alcalà, 45’), Jordi Borràs, Salva Bes, Jonatan (Robert, 61’), Humbert, Ferreres (Àlex Pérez, 75’), Gabri Vidal (Eric, 45’), Joab.

At. Roda de Barà: Nogales, Manu (Moreno, 75’), Galera, Ruben, Javi (Moha, 83’), Carlos Martínez (Axel, 57’), Moya, Sergi, Franco (Òscar, 57’), Àlvaro, Valentin (Contreras, 75’).

Àrbitre: Javier Crespo Garcia, amb Marc Vives Pagés i Eric Van Middelkoop Pontnou, de la delegació arbitral de Tarragona. Targetes per a Toni Calafat (16’), Jonatan (47’) i Eric (89’) dels partidalencs i per a Rubén dels rodencs.

Gols: 1-0, Jonatan (51’); 1-1, Moya (63’); 2-1, Ruben (pp) (65’); 2-2, Ruben (90’+2’).

Podeu veure la classificació després de la vuitena jornada de lliga al subgrup 6A de la segona catalana, clicant la imatge inferior: