IniciPoliesportiuAtletismeAdam Maijó finalitza en catorzena posició del Cross Internacional de Sant Sebastià-Lasarte

Adam Maijó va ocupar catorzena posició al Cross Internacional de Sant Sebastià, en la seua seixanta sisena edició, disputat en el tradicional escenari de l’hipòdrom de Lasarte, amb categoria plata en Words Athletics, que va comptar amb una excel·lent nòmina d’un centenar de competidors, alguns de gran prestigi de diferents nacionalitats.

L’atleta independent de Batea, va invertir un temps de 27’13”, en cobrir el recorregut de 9.600 metres de la categoria sènior i sub-23, on el més ràpid va ser l’etíop, Addisu Yehune, vigent campió mundial sub-20 dels 5.000 metres, que es va imposar amb gran autoritat i amb un temps de 25’28”, compartint podi amb els kenyans Peter i Nehèmia Wanjiru, 25’54 i 25’55”, respectivament.

Yehune va imposar el ritme per marxar en solitari gairebé des de l’inici, i els únics que van poder seguir les seues gambades de prop van ser els germans Peter i Nehèmia Wanjiru, mentre la resta de favorits, amb tota l’armada espanyola amb Adel Mechaal, Fernando Carro, Abdessamad Oukhelfen, Sergio Paniagua i Adam Maijó, van estar lluny dels africans, i va ser el veterà atleta lleonès Roberto Alaiz qui es va apropar més sobre el sec circuit de l’hipòdrom de Lasarte, finalitzant en quart lloc.