IniciFutbol1ª CatalanaS’encenen totes les alarmes a l’Ascó que cau derrotat al descompte (3-2)

S’encenen totes les alarmes a l’Ascó que cau derrotat al descompte (3-2)

Era una final per a la permanència, entre dos conjunts no sabien el que era guanyar aquesta temporada i en un partit on la victòria asconenca li hagués permés abandonar les places de descens. Ara, es queden últims a la taula classificatòria, després d’haver sumat un sol punt en sis jornades.

Als primers compassos de partit, al marge d’una aproximació dels locals, era l’Ascó qui es feia amb el control i duia el ritme del partit, fent-se amb la possessió de la pilota en la zona de creació i sense passar excessives engúnies defensives. Però arran d’una acció a la contra, que definien amb una rematada creuada espectacular des de fora l’àrea, el Sarrià aconseguia posar-se per davant al marcador en una acció aïllada. Tot i això, la reacció dels de ‘Coco’ es feia evident només dos minuts més tard, quan en una molt bona acció col·lectiva de l’equip la pilota li arribava a Konu que no perdonava, restablint l’empat. L’Ascó seguia amb el control del partit, però li faltava la profunditat necessària per a traduir-ho en accions de perill arribant-se amb la incertesa de l’1-1 al descans.

A la represa, el domini territorial seguia sent constant amb aproximacions i ocasions clares de gol per poder-se avançar, però no ho culminaven i el Sarrià en una arribada a falta d’un quart es trobaven en un regal defensiu, que acabava en un penal que els costava el 2-1. Tot i el cop que podia significar el gol, l’Ascó va seguir insistint fins a que Jani era objecte de penal, que Ferran Meseguer transformava i establia el 2-2 que semblava definitiu, fins al temps d’afegit quan una rematada exterior, amb un altre golàs de fora l’àrea, culminava la desfeta visitant.

Sala de premsa:

Per al tècnic riberenc Josep Maria Ferré ‘Coco’ es mostrava disgustat “Crec que l’equip ha fet una bona primera part i part de la segona meitat. L’equip es refeia d’un primer golàs amb rapidesa i vam generar perill. Així arribava el gol de l’empat, però no aconseguiem posar-nos per davant. El seu segon gol va significar un cop moral molt fort. Els últims vint minuts vam perdre l’ordre i el partit s’obria massa, amb aproximacions per les ambdues bandes. El penal a les acaballes del temps reglamentari provocat per Jani ens dóna un estímul d’un equip que necessita la victòria, però en la contra a l’últim instant del partit, rebem un altre golàs de més de trenta metres. La necessitat dels tres punts ens ha empès i de poder sumar un punt, ens n’anem de buit. Estem una dinàmica negativa. Estic decebut i trist del resultat, però ara més que mai cal que tothom ens hi deixem la pell per capgirar la dinàmica. Només hi ha un camí, anar-hi, anar-hi i anar-hi. Estic segur que ho treurem endavant” sentenciava Coco.

CP SARRIÀ, 3
FC ASCÓ, 2

CP Sarrià: Adrià Mir, Carlos Val, Moya (Martí, 19’), Pueyo, Parra, Viñas (Joel, 74’), Pol (Víctor, 59’), Emanuel, Júnior (Cesc, 59’), Xavi, Ignasi (Pablo, 48’).

FC Ascó: Alejo, Roda (Marc Blanch, 48’), Sergio Cáliz, Albert Roca, Arnau Cervelló, Ferran Meseguer, Jani Roca, Gerard Roigé (Joel, 72’), Nacho (Nelson, 72’), Enric Cubells, Konu.

Àrbitre: Mohamed Elkasmy Elkasmyi, amb Youseff Eselilam i Ismael Mchichou Samadi, de la delegació arbitral del Maresme. Targetes per a Xavi (44’), Pol (55’), Parra (80’), Emanuel (81’) i Carlos Val (83’) del CP Sarrià i per a Gerard Roigé (74’) i Konu (78’) del FC Ascó.

Gols: 1-0, Lluís (12’); 1-1, Konu (17’); 2-1, Pablo (p) (76’); 2-2, Ferran Meseguer (p) (89’); 3-2, Joel (90’+3’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la sisena jornada al grup tercer de la primera catalana, clicant la imatge inferior: