IniciFutbol4ª CatalanaPrimera victòria a domicili del Jesús i Maria 'C' (1-3)

Primera victòria a domicili del Jesús i Maria ‘C’ (1-3)

El Jesús i Maria ‘C’ va sumar la seua primera victòria a domicili al llarg de la temporada, retrobant-se amb la victòria després de sumar el triomf en la jornada inaugural davant el filial de l’Aldeana i trencant així el seguit de tres empats consecutius que acumulaven. El cert, és que han perdut només un partit els deixebles de David Torres que estan protagonitzant un inici de campionat notable en l’estrena del conjunt partidalenc en la competició federada, davant un filial de l’Ametlla de Mar que encara no sap el que és guanyar a casa en les sis jornades que es porten disputades fins ara.

Sala de premsa:

Per al tècnic local Jordi Subirats ‘To’ va ser una “derrota dura, davant un molt bon equip que estava molt ben plantat al camp amb dos línies de quatre que ens dificultaven molt el nostre joc creatiu tot i que durant els primers compassos de partit vam intentar tindre el domini de la pilota però sense massa profunditat i en una acció ens van sorprendre i es posaven per davant al marcador. Sent justos, abans del gol ja disposaven de dos accions on ens haguessin pogut inaugurar el resultat. A partir del gol, crec que natros vam disposar de vint minuts finals del primer temps on els vam tancar a l’àrea, tenint molta més profunditat i generant ocasions amb assiduïtat que vam tenir l’empat a l’abast sobretot en una rematada d’Àlex Nuñez que s’estavellava al pal i un cop de cap de Marc Maura a centrada de Ximo que es va perdre per molt poc al costat del pal. I fruit de la insistència, en una indecisió defensiva entre el central i el porter d’ells Marc Maura se n’aprofitava i feia el gol que premiava l’esforç de l’equip” ens comentava l’entrenador calero que afegia que “durant els primers vint minuts de la segona meitat, el joc va resultar anivellat i natros buscàvem les contres per a sorprendrel’s. No va ser així, i ells en un gran gol des de trenta-cinc metres que entrava pel mateix escaire se’ns tornaven a posar per davant al marcador i crec que a partir d’allí l’equip ho va notar molt. Vam intentar modificar el sistema per a posar l’equip més a dalt, però malgrat generar dos accions per a empatar, arran d’una falta lateral que se li escapava al nostre porter, ens van marcar l’1 a 3. Natros ho vam seguir intentant però més amb el cor que amb el cap, amb escassetat d’idees ofensives que no ens permetien generar accions clares de gol. La dinàmica no és bona, i l’equip no troba la fórmula de revertir la situació per la qual atravessem” sentenciava To.

Per la seua part David Torres, tècnic partidalenc, es mostrava satisfet per la victòria i reconeixia que “vam recuperar efectius respecte a la setmana anterior que ens permetien mostrar-nos superiors al rival, crec jo. Pino, que retornava a l’equip després de la sanció de dos partits que ha hagut de complic, ens avançava al marcador als vint minuts de joc i a partir d’aquí vam generar diferents situacions per a fer el 0 a 2, però no ho aprotitàvem i en una indecisió entre Pardo i Sergi, els permetíem arribar al descans amb igualtat al marcador” ens resumia del que havia donat de si el primer temps. “A la represa, seguíem en la mateixa intensitat dels primers quaranta-cinc minuts i en dos accions en pràcticament deu minuts de marge sentenciàvem el partit. Ells ho van seguir intentant, però natros vam oferir una gran imatge defensiva de l’equip i a la contra podíem haver ampliat més el resultat. Molt content per l’actitud de l’equip, que finalment ha vist premiat el treball que venim realitzant setmanalment després de tres empats consecutius que han tingut la recompensa que es mereixien” reblava Torres.

SCER L’AMETLLA DE MAR ‘B’, 1
UD JESÚS I MARIA ‘C’, 3

SCER l’Ametlla de Mar ‘B’: Àlex, Mouhamadou, Pau, Arjona, Jordi, Joan, Genís, Marc Maura, Alejandro, Àlex Núñez, William. També van jugar: Xavi, Ferran, Julen, Ivan, Adan, Zaka, Edgar.

UD Jesús i Maria ‘C’: Sergi, Pardo, Jordi, Ferran, Oriol, Mourad, Pau Benet, Pino, Marc, Iker, Santi. També van jugar: Adrià, Amine, Cristian.

Àrbitre: Eric Aleixandri Plà, de la delegació arbitral de les Terres de l’Ebre. Va amonestar al jugador local Ferran (86′)

Gols: 0-1, Pino (19′); 1-1, Marc Maura (44′); 1-2, Pau Benet (57′); 1-3, Adrià (66′).

La classificació al grup 20 de quarta catalana després de disputar-se la sisena jornada del campionat de lliga, queda com podeu veure a la imatge inferior: