IniciBàsquetL'ampostina Paula Curto lidera la victòria del Boet Mataró per seguir invictes...

L’ampostina Paula Curto lidera la victòria del Boet Mataró per seguir invictes a casa

El Boet Mataró de bàsquet femení on milita l’ampostina Paula Curto, es va poder refer de l’ensopegada de la setmana passada davant el Lleida (63-59), que significava la segona derrota de la temporada per al conjunt mataroní lluny del seu pavelló i va sumar la tercera victòria davant la seua afició, mostrant-se fins ara inflexible a camp propi.

Tot i això, el partit es va complicar durant els segons deu minuts quan entraven en una fase de col·lapse en atac que li permetia a les aragoneses ficar-se per davant al marcador, amb el 22-24, després d’haver tancat el primer parcial amb un 20 a 13 a favor. La reacció de les locals, amb quatre punts en el darrer tram del segon període, els permetia tornar-li a donar la volta al partit amb el 26-24 amb que s’enfilava el camí de vestidors.

Va ser al tercer quart quan les diferències entre tots dos conjunts es van posar de manifest, després que un triple inicial tornava a ficar a les visitants per davant a l’electrònic (26-27). Un parcial de 18 a 6 va trencar el partit per a les locals, amb una estel·lar Paula Curto que mostrava la seua millor versió de l’ampostina i amb 14 punts i 17 de valoració liderava el triomf mataroní, sent la tercera jugadora més utilitzada del conjunt que entrena Enric Cervera amb 25:07 sobre el rectangle de joc, on va aprofitar per a anotar tres llençaments de dos amb una efectivitat del 100%, dos llençaments des del tir lliure i dos tirs des de la línia de tres. En aquest tercer parcial l’avantatge es va unflar fins als catorze punts de distància, que sabien eixamplar lleugerament als darrers deu minuts de joc.

L’Advisoria Boet Mataró segueix a una victòria de distància respecte als líders de la classificació, el Castelló i l’Unilever Viladecans, i s’ha vist beneficiat en aquesta jornada per la derrota del Lleida (64-55) a la pista de la UE Mataró, dos conjunt que resten emparellats amb 4 victòries i 2 derrotes amb les mataronines.

Podeu veure la classificació de la Lliga Femenina 2 al seu grup B de competició, després de disputar-se la sisena jornada de lliga, clicant a la imatge inferior: