IniciHandbolPrimera victòria a la Divisió d'Honor de Plata femenina de l'Handbol Amposta-Lagrama

Primera victòria a la Divisió d’Honor de Plata femenina de l’Handbol Amposta-Lagrama

AMPOSTA // L’Handbol Amposta-Lagrama ha confirmat la bona imatge oferida tot i la derrota, en el partit inaugural de la competició, aconseguint un meritori i treballat triomf al pavelló de La Canaleta, superant per 23-26 al conjunt valencià del Mislata.

El conjunt ampostí a partir del minut 3, ha portat sempre la iniciativa en el joc i el marcador, amb una bona defensa i millorant les prestacions en atac. Al minut 26, ha arribat la màxima diferència de set gols (8-15), a favor de les visitants, que al descans era de quatre (11-15). Dos exclusions en els primers minuts, i l’efectivitat de Yugueros, han propiciat una major igualtat i l’empat a 17, coincidint amb el minut 11. La igualtat amb successius empats s’ha mantingut fins al minut 18 (20-20), però reacció de l’equip dirigit per Sasa Jovic, prement fort en defensa, no ha permès la remuntada local, i amb el parcial 3-6 dels últims dotze minuts s’ha assegurat la victòria