IniciFutbol1ª CatalanaAscó i Jesús Catalònia s'imposen en els duels de rivalitat

Ascó i Jesús Catalònia s’imposen en els duels de rivalitat

TERRES DE L’EBRE // Un gol de Ion Perelló amb un potent xut des de fora l’àrea al minut 22, ha decantat el duel de rivalitat entre l’Ascó i el Gandesa, en la jornada inaugural de Primera Catalana. Els locals han tingut més aproximacions perilloses, però sense encert en el remat. Al segon temps el Gandesa ha sortit amb més determinació, però les defenses han continuat imposant-se als respectius atacs, i el conjunt de Germán Inglés ha mantingut l’1-0.

També s’han disputat quatre partits al grup 1, de la Tercera Catalana, amb victòria a domicili per 1-2 en el duel de rivalitat, disputat al camp del Roquetenc. Els jesusencs s’han avançat amb dos gols d’Aleix, i a 13 minuts per al final Ivan Arasa des del punt de penal ha reduït diferències, però no ha evitat la derrota roquetenca.

La resta de partits amb finalitzat amb l’empat a un gol entre la JE Flix i el CF Amposta B, en un autèntic festival de targetes grogues i una expulsió per equip, l’Ametlla de Mar ha superat 4-1 a la UE Jesús i Maria, amb tres gols de Miguel, i el Santa Bàrbara ha superat 2-1 a l’Alcanar, amb els gols locals d’Eric Múria i el visitant d’Àngel González