IniciHandbolPrimera victòria de l'Handbol Amposta en el primer partit de lliga davant...

Primera victòria de l’Handbol Amposta en el primer partit de lliga davant la seua afició

El CH Amposta ja amb tots els seus efectius, ha estrenat el seu caseller de victòries al grup C, de la Divisió d’Honor de Plata, superant per 32-26 a l’Handbol Gavà, en el que representava l’estrena de la temporada oficial com a local, del conjunt ampostí amb el retorn del tècnic Marc Fornós.

Després de la contundent derrota de la primera jornada a la pista del Levante UDBM Martí, han demostrat una clara progressió en el seu joc, destacant l’aportació de tot l’equip en defensa i en atac Domingo i Tortajada, que molt ràpid estan agafant el ritme de competició. Els primers 10 minuts han estat molt igualats, amb alternances i empats en el marcador, però el conjunt ampostí amb tres gols consecutius, ha agafat la iniciativa (7-4), i en el tram final ha estat molt consistent en defensa, i millorant l’encert en l’aspecte ofensiu, per marxar al descans amb una bona renda de sis gols (18-12).

A la segona part el Gavà ha intentat reduir diferències, però l’equip ampostí ha mantingut el ritme i la bona renda en el marcador, però coincidint amb una exclusió de Vila, i després del temps mort d’Alfred Pérez, el Gavà s’ha situat a tan sols tres gols (28-25), a quatre minuts per al final del partit. No s’ha deixat sorprendre el conjunt ampostí, molt concentrat en aquest tram final per aconseguir una parcial de 4-1, i sentenciar una treballada victòria.

En la tercera jornada el CH Amposta, jugarà el pròxim dissabte a les 18:00 hores al pavelló de Sant Josep amb la Fundació Handbol Sant Vicenç.

CH AMPOSTA, 32 (18)
HANDBOL GAVÀ, 26 (12)

CH Amposta: Laia Ferré i Moruz, Vila (4), Haro, Rieres (2), Juncosa (2), Pujol (2), Sílvia Domingo (7), Núria Ventura, Pagà (5), Fauchereau, Sáez, Tortajada (6), Maria Ventura (1), Gasca (3).
Handbol Gavà: Barreto, Galindo (1), Corrales (6), Garrido (3), Andrade, Plana (5), Elisabeth López (1), Loma, Poyo, Feliu (2), Mateo (1), Pizarro (4), Gallart (3), Cobo.
Àrbitres: Álvaro López Novoa i Roberto Argiz Varela. Van excloure les locals, Pagà, Vila (2), Juncosa, Gasca, Domingo, i la visitant, Poyo.
Parcials: 2-2 (5′), 5-4 (10′), 7-6 (15′), 10-6 (20′), 13-10 (25′), 18-12 (descans), 19-14 (35′), 21-16 (40′), 23-19 (45′), 27-22 (50′), 28-24 (55′), 32-26 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, després de la segona jornada de lliga, clicant a la imatge inferior: