IniciHandbolUn gol 'in extremis' li dóna la primera victòria al Puerto Sagunto...

Un gol ‘in extremis’ li dóna la primera victòria al Puerto Sagunto del tortosí Toni Malla

Aquest cop la moneda va caure de cara per als homes del tortosí Toni Malla, el Fertiberia BM Puerto Sagunto, i van aconseguir la primera victòria de la temporada a falta de quatre segons per al final del partit amb un gol de Poveda, que desfeia la igualtat al marcador (29-30).

Va ser un nou partit d’infart, com ja ho va ser la setmana passada en el primer partit de lliga davant el Barça B, que aquest cop es va decantar en favor dels interessos visitants sumant així el primer triomf de la temporada que els consolida en les expectatives que tenen aquest any d’optar a l’ascens a la lliga ASOBAL. Tot i això, durant el primer temps es va poder veure una millor versió dels valencians, que van anar adquirint avantatge al marcador fins aconseguir una renda de quatre gols al marcador (14-18) en arribar a l’equador de la confrontació. Després d’un inici equilibrat de forces, els de Malla es van fer amb la iniciativa fins que a falta de pocs minuts per a la conclusió del primer temps els de Poveda, Aron, Albizu i Pau li donaven el coixí de quatre gols de marge al Puerto Sagunto.

A la represa, sortien decidits a mantenir i ampliar l’avantatge els jugadors entrenats pel tortosí Toni Malla, però avançat el partit el Ciudad Real, quan es portaven tretze minuts disputats de la segona meitat, va aprofitar les indecisions defensives visitants per a retallar distàncies al marcador i arribar a equilibrar el resultat final a falta de deu minuts per a la finalització del matx. Els del tècnic ebrenc, conscients de la duresa de la categoria, van endurir el treball defensiu fet que finalment els acabava donant rèdit, quan a falta de quatre segons per al final de l’encontre Poveda va agafar la responsabilitat i va convertir el gol que els donava la primera victòria de la temporada als valencians.

Dissabte vinent rebran a la seua pista, l’Ovni, la visita de l’Antequera que ha encaixat dues derrotes en els dos primers partits de lliga. El Puerto Sagunto buscarà sumar el primer triomf davant la seua afició per ratificar les aspiracions de pujar de categoria al final de temporada.

HIROS BM CASERIO CIUDAD REAL, 29 (14)
FERTIBERIA BM PUERTO SAGUNTO, 30 (18)

Hiros BM Caserio Ciudad Real: Miguel Bravo (1), Alfredo Werner (1), Pablo Campanario (3), Juan Manuel Lumbreras (2), Augusto De la Santa, Javier Andrés (1), Santiago Agustín, Francisco Ruiz (1), Rodrigo Martín-Pozuelo, Santiago Alejo (3), Adrián Ortiz (1), Manuel Díaz (4), Ángel Pérez De Inestrosa (8), Diego Antonio Pérez (1), José Andrés Torres (3), Jose Antonio Bravo.
Fertiberia BM Puerto Sagunto: Ignasi Admella, Alex Ortega (1), Nil Montserrat (2), Del Valle, Aron Díaz (3), Pau Ferré (5), Daniel Martínez, Adrián Nolasco (5), Arnau Fernández (3), Javier Manzano, Daniel Sedano (2), Aitor Albizu (3), David García, Poveda (6), David López, Javier Olivares.
Àbitres: Óscar Gutiérrez Sobrino i Jorge Monjo Ortega. Van excloure pel Hiros BM Caseio Ciudada Real a Pablo Campanario, Augusto De la Santa i Adrián Ortiz, i pel Fertiberia BM Puerto Sagunto a Nil Montserrat, Pau Ferré, Adrián Nolasco, Arnau Fernández, Aitor Albizu i Poveda. Van expulsar al visitant Nolasco (54:37).
Parcials: 3-3 (5′), 5-7 (10′), 7-9 (15′), 10-11 (20′), 13-15 (25′), 14-18 (descans), 16-20 (35′), 19-22 (40′), 23-24 (45′), 24-25 (50′), 27-27 (55′), 29-30 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Masculina Plata al seu grup B de competició, després de la segona jornada de lliga, clicant a la imatge inferior: