IniciFutbol salaPrimera victòria davant l'afició del Peníscola del tivissenc Carles Saladié (5-2)

Primera victòria davant l’afició del Peníscola del tivissenc Carles Saladié (5-2)

Immillorable estrena de campionat per al Servigroup Peníscola FS amb qui juga l’ala de Tivissa Carles Saladié, sumant la primera victòria de la temporada a casa davant la seua afició i encadenant dos triomfs consecutius que els consoliden en la candidatura d’optar a l’ascens aquesta temporada a la màxima competició nacional de futbol sala. Es van desfer per 5 gols a 2 del rival de torn, el conjunt madrileny d’el Valle.

Fruit d’una jugada espectacular d’habilitat individual de Paniagua se’n va poder desfer de dos rivals en un pam de terreny, pràcticament sobre la línia de mitjos, i connectar un obús que treia les teranyines de l’escaire dret de la porteria del Valle, quan es duien tres minuts de joc. Un autèntic golàs! Això feia jugar als de Santi Valladares amb més confiança per a resoldre el partit per la via ràpida. No obstant això, els madrilenys no li perdien la cara al partit i un minut després del gol desaprofitaven una claríssima ocasió abortada pel porter del Peníscola Gustavo Pérez, que resolia un mà a mà davant Dani Gómez i podia evitar que els de la capital d’Espanya aconseguissin l’empat de forma immediata.

En la segona rotació de l’equip local, Valladares va donar entrada al jugador ebrenc a la pista, Carles Saladié, que entrava des de la banqueta juntament amb el seus companys Elías Beltrán i Cristian. Precísament Elías tindria una doble ocasió només entrar (9′) en les quals trobava l’encert del porter visitant en la primera acció i en la segona la pilota marxava molt a prop del pal. El partit seguia incert, i als 11′ van tornar a perdonar la possibilitat de l’empat els jugadors del Valle, quan després d’una pèrdua en la transcisió ofensiva local la pilota acabava a peus de Víctor López que no va encertar a la rematada per centímetres. Com són les coses, es va passar del possible 1-1 al 2-0 en l’acció immediatament posterior. Una acció d’estratègia a la sortida d’un córner des de la banda dreta de l’atac, li permetia a un murri Agustín Plaza col·lar-se entre la defensa i afusellar a plaer dins l’àrea al porter visitant i ampliar la renda al marcador (12′). Juanqui va tenir l’opció de fer el tercer però va trobar el travesser en el seu camí després d’una fuetada exterior que acabava petant al ferro, quan s’encarava la recta final del primer temps (16′).

Del possible 3-0, aquest cop li sortia creu, als locals que veien com en l’acció immediatament posterior arribava el 2-1 després d’una intercepció a la línia de mitjos que va muntar una contra de tres contra un, i Miguel Rubio marcava a plaer tornant-li a donar emoció al partit. Però la resposta local va ser fulgurant i al darrer minut de la primera meitat, una ràpida combinació de la línia ofensiva local li permetia a Diego Sancho quedar-se sol dins l’àrea contra el porter, al que superava amb una rematada creuada que feia pujar el 3-1 al marcador amb que es marxava als vestidors.

Malgrat tot, el partit no estava decidit. Com ho demostra el fet de que els del Valle aprofitaven una indecisió local per a escurçar les diferències al marcador aprofitant-se d’un rebot desafortunat a les cames de Carles Saladié, per a que Manu Cebrián se n’aprofités i perforés per segon cop la porteria local tornant a donar intriga a la confrontació en ajustar amb el 3-2 l’electrònic. La confrontació va entrar en una dinàmica d’anar i venir a les dues àrees, desaprofitant Luciano Gauna (que debutava aquesta temporada amb el conjunt castellonenc), i Paniagua en dues ocasions la possibilitat de fer el quart i tornar a obrir forat al marcador i Hugo pels visitants, aprofitant una pèrdua dels peníscolans, estava a punt d’empatar el xoc. Després d’una nova ocasió per a Diego Quintela, sí que va poder aprofitar la seva opció Paniagua quan rebia a tres quarts de camp i connectava una fuetada que tornava a entrar per l’escaire dret de la porteria visitant, quan restaven tan sols quatre minuts per a la conclusió del matx. Amb el Valle abocat a l’atac cercant el gol que els tornés a donar opcions, una jugada iniciada pel tivissenc Carles Saladié, assistia cap a Elías que arribava a la línia de fons des d’on donava la passada de la mort per a Víctor Pérez que afusellava i dictava la sentència definitiva al darrer minut del xoc.

Podeu veure clicant a la imatge inferior la situació classificatòria de la segona divisió de futbol sala, després de disputar-se la segona jornada de lliga: