IniciPoliesportiuTirPrimers llocs d’Ernesto Franquet i el CT Montsià al català de Pistola...

Primers llocs d’Ernesto Franquet i el CT Montsià al català de Pistola Foc Central

Els tiradors de les Terres de l’Ebre, van tenir una destacada actuació, al Campionat de Catalunya de Pistola Foc Central, disputat a les instal·lacions de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya a Mollet del Vallès.

En la categoria sènior victòria del CT Montsià, en la competició per equips, amb un total de 1629 punts, amb Joan Vidal, Josep Maria Millán i Agustí Rovira, per davant del TE Barcelona, 1.576 amb Lino García, Juan Torras i Marcelo Segura.

En la competició individual triomf d’Ernesto Borges de Carballo (CT Lleida), amb 556 punts, els mateixos que David Gallet (CT Girona), que va ocupar el segon lloc. Tercer va ser Dídac Thomas (TOCSA), 554 com Joan Vidal (CT Montsià) que va ser quart. Pel que fa a la resta de representants ebrencs, Juan Antonio Herrerías (CT Flix), va finalitzar en quinta posició amb 551 i Pedro Gabriel, 537 i Agustí Rovira, 532, en octava i novena respectivament.

En la categoria de veterans domini dels representants ebrencs, que van acaparar el podi, amb el primer lloc d’Ernesto Franquet (CT Flix), amb 566 punts, segon i tercer dels tiradors del CT Montsià, Josep Maria Millán, 543 i Josep Sancho, 542.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 9 =

Últimes notícies