IniciMotorMotocròsProp de 150 pilots amb Jeremy Alcoba en l'estrena de la Lliga...

Prop de 150 pilots amb Jeremy Alcoba en l’estrena de la Lliga Catalana de Motocròs

La Lliga Catalana Interprovincial de Motocròs, ha començat amb un èxit de participació, amb un total de 143 pilots, que van competir en la primera prova, disputada al circuit ampostí del Parc d’Oriola, en una matinal amb gran ambient motociclista, i la participació del pilot jesusenc Jeremy Alcoba, que prepara la temporada del Mundial de Moto 2.

Els pilots ebrencs van tenir un destacat protagonisme, amb la primera posició en la categoria MX+35 de David Rodríguez (MC Amposta), per davant d’Enric Garriga (MC VDB), i Jordi Gueche (Tot Motor MC Els Reguers, i quinta posició de Joan Esmel ( Tot Motor MC Els Reguers).

En la competició sènior es va imposar Marc Pamias (MC Segre), amb segon lloc de Lluis Cantó (MC Amposta), i tercer Pau Doñate (Tot Motor MC Els Reguers). Sext va ser José Luis Dauden (MC Amposta), i desè Jeremy Alcoba (RACC). En la categoria júnior victòria de Biel Piera (MC Segre), amb octava posició de Dídac Ferré (MC Amposta).

Marc Pujol (MC Segre), amb dècima posició de Pau Rosa (Tot Motor MC Els Reguers). En MX-65 A, triomf d’Alonso Tribaldos (MC Vilobí d’Onyar) i en MX -65-B, Mateo Torres, amb quart lloc del jove pilot Rokas Jusca (MC Amposta).

Pel que fa a la categoria cadet, es va imposar Dídac Germán (MC Segre), amb segon lloc d’Unai Ortiz (MC Tortosa), i en la juvenil, Jordi Vilarnau (Rocco’s Ranch MC), sèptim, Joan Suazo (MC Amposta), dècim Aitor Pla (MC Alcanar).

En la categoria d’aficionats primer lloc de Pablo Garcia (MC Pobla de Mafumet), novè de Lluís Albuixech (Tot Motor MC Els Reguers).

En la categoria MX+45, domini de Jordi Pagés (MC Polea SX), i tercer lloc de Joan Baptista Nolla (MEC Alcanar).