IniciPoliesportiuKarateProtagonisme del Ten Chi Jin del Perelló a la Copa Sant Feliu...

Protagonisme del Ten Chi Jin del Perelló a la Copa Sant Feliu Costa Brava 2022 de karate

El pavelló de la Corxera de Sant Feliu de Guíxols, va acollir per primera vegada el passat diumenge, la Copa Sant Feliu Costa Brava 2022 de karate, amb participació de 100 atletes d’alt nivell d’Espanya, Andorra i França.

La competició ha estat preparatòria per als campionats de Catalunya de cadet, junior i sub 21 per entrar a la selecció catalana i també han servit per a les lligues nacionals d’Espanya, i els campionats d’Andorra i de França.

L’organització de la Copa, ha anat a Copa a càrrec del Club Esportiu Dojo Sant Feliu, sota la direcció de Josep Oriol Maura Perramon, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i la Federació Catalana, Andorrana i Francesa de Karate.

El Ten Chi Jin del Perelló, va tenir un destacat protagonisme, amb la primera posició enkata de l’aleví Damian Grigoras, el segon lloc dels cadets Tina Pascual en kata i Alexandre Entwistle en kumite, i la de bronze en kata de les infantils, Eva Vasilache, Ànnia Ivascu, la cadet Anna Maria Marsal, en sènior Sergei Pascual i en sènior-veterà Sorin Ivascu. En kumite també tercer lloc de la infantila Ànnia Ivascu, la cadet Tina Pascual i el sènioir Àlex Draghici.

Àlex Draghici, Sergei Pascual i Sorin Ivascu van aconseguir la medalla d’or per equips sènior en kata i la de plata en kumite.